Grupė „Džentelmenai“ žada uždegti aistrą kiekvieno žiūrovo širdyje

  • Teksto dydis:

Tobulai šokantys, tuo pat metu dainuojantys keturi scenos muškietininkai – Andrius Butkus, Dainius Dimša, Tadas Rimgaila ir Vytautas Mackonis žada nepakartojamą vakarą.

Tobulai šokantys, tuo pat metu dainuojantys keturi scenos muškietininkai – Andrius Butkus, Dainius Dimša, Tadas Rimgaila ir Vytautas Mackonis žada nepakartojamą vakarą. Sekmadienį įvyks grupės „Džentelmenai“ debiutinės koncertinės programos „Deganti aistra“ pristatymas.

„Tie, kas pasiilgo aistringų šokių, gerų emocijų ir nuotaikingų dainų, būtinai turi pamatyti šį koncertą“, − sako A. Butkus.

„To Lietuvoje dar tikrai nebuvo. Bus karšta, o mūsų išlietos energijos visiems žiūrovams, tarsi vitaminų, užteks visam šaltajam sezonui“, − žada D. Dimša.

„Kiekvienai savo dainai kūrėme specialią choreografiją, norime visus nustebinti ir padovanoti gerų emocijų. Neabejoju, kad šį koncertą žiūrės visos Lietuvos moterys, o ir jų vyrai turėtų šalia įsitaisyti, nes koncerte pamatys žavingai šokančių ir dainuojančių damų“, − pristato T. Rimgaila.

„Šiam koncertui ruošėmės ne vieną mėnesį, įrašinėjome naujas dainas, daugybę valandų praleidome repeticijų salėse – sekmadienį LNK žiūrovai turės galimybę pirmieji šį mūsų darbo vaisių pamatyti ir išgirsti“, − su jauduliu premjeros laukia V. Mackonis.

„Džentelmenų“ debiutinės programos žiūrovai išgirs ne tik naujas dainas, tarp kurių bus ir neatpažįstamai pasikeitusi garsioji Žilvino Žvagulio „Neliūdėk, liūte“, bet ir grupės vizitine kortele tapusias  „Noriu“, „Tūkstantį kartų“, „Meilė“ ir daugelį kitų kūrinių.

Nuotaikingus šokio pasirodymus Andrius, Tadas, Vytautas ir Dainius kurs ir su savo damomis – Don Kichoto mylimąja Dulsinėja virs Inga Valinskienė, romantikai pasiduos Katažina Nemycko, aistringame tango sūkury suksis Ingrida Kazlauskaitė, himną meilei įkūnys Kristina Navickaitė-Tina. 

Degančios „Džentelmenų“ programos svečiai – grupės „Studentės“, „el Fuego“, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Eglė Jakštytė ir kiti garsūs scenos vardai.

Aistringą dainuojančių šokėjų debiutą šmaikščiai pristatys vakaro vedėjai – I. Valinskienė ir Deivis Norvilas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių