Grįžo su trenksmu: J. Budaitė pristato naują stilių

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę jauna atlikėja Justina Budaitė su trenksmu sugrįžo į muzikos pasaulį: prabilo apie savo karjeros ambicijas ir pristatė naują kūrinį „Ten, kur tu“, kurį prodiusavo vienas geriausių šalies atlikėjų Donatas Montvydas. Šiandien mergina atskleidžia išskirtinius kadrus iš naujausios fotosesijos.

„Naują pradžią norėjosi pažymėti ne tik nauju kūriniu, kuriame, manau, nusispalvinau kitokiomis spalvomis, tačiau ir išskirtiniu įvaizdžiu, dėl kurio esu dėkinga dizainerėms. Joms puikiai pavyko atskleisti mano naująją pusę“, – džiaugsmo neslepia atlikėja.

Prie naujojo merginos įvaizdžio prisidėjo dvi žinomos dizainerės – Olga Filatova-Kontrimienė ir Aina Zinčiukaitė. Šioms dizainerėms savo įvaizdžius patiki ne vienas pramogų pasaulio atstovas, kuris siekia atrodyti itin stilingai ir išskirtinai.

Justina neslepia susižavėjimo naujuoju savo įvaizdžiu: „Specialiai sukurtas drabužis labai puikiai atspindi mano asmenybę – žaisminga, bet taip pat ir turinti griežtas formas. Labai džiaugiuosi šiuo įvaizdžiu ir manau, kad jį bus galima išvysti koncertų metu.“

Fotografų komandai fotosesijos metu taip pat kilo išbandymas – įamžinti išskirtinį merginos žvilgsnį ir akis, į kurias daugelis gerbėjų dėmesį atkreipė dar Justinai dalyvaujant viename muzikiniame projekte.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių