A. Grigorian antrąją santuoką laimino net Graikijos katės

„Kai pirmą kartą susitikome, nė minčių nebuvo, kad šis žmogus kada nors mano gyvenime bus toks svarbus“, – prieš ketverius metus įvykusią pažintį su rusų teatro režisieriumi Vasilijumi Barchatovu prisimena viena garsiausių Lietuvos operos solisčių Asmik Grigorian. 

Tuomet ji atsisakė dalyvauti Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre statant V. Barchatovo režisuojamą Piotro Čaikovskio operą „Eugenijus Oneginas“, nes tą patį vaidmenį jau repetavo su „Vilnius City Opera“ kolektyvu. Nusprendusi, kad būtų nesąžininga žaisti dvigubą žaidimą, Asmik tąkart tiesiog išėjo iš teatro.

O štai po metų susitikę antrą kartą, jie abu labai greitai pajuto, kad nori būti kartu ir tai nebuvo spontaniškas sprendimas. „Aš esu savarankiška, kaip katinas, kuris vaikšto vienas, todėl sunkiai ištariu žodžius: „Aš negalėčiau be jo gyventi“. Tačiau mano gyvenimas tikrai būtų kur kas blogesnis, jei Vasilijaus nebūtų šalia“, – LRT TELEVIZIJOS laidos „Gyvenimas“ kūrėjams prisipažino A. Grigorian.

Jų jausmai išlaikė visus išbandymus, tad ilgiau laukti pora neketino – praėjusią vasarą Asmik ir Vasilijus susituokė nedidelėje Kėjos saloje. Šventėje dalyvavo tik poros artimieji ir geriausi bičiuliai.

„Buvo kažkoks nerealus jausmas. Ore tvyrojo laimė. Visi mus laimino – šventikas, tėvai, visi susirinkusieji. Net Kėjos katės, regis, mus laimino. Tai buvo tokia šventė, kokios mes abu norėjome“, – pasakoja operos solistė.

Išskirtiniai A. Grigorian ir V. Barchatovo vestuvių Graikijos Kėjos saloje kadrai ir atviras operos solistės pasakojimas apie pažintį su mylimuoju bei gyvenimą susituokus – LRT TELEVIZIJOS laidos „Gyvenimas“ reportaže.http://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/120127/a_grigorian_antraja_santuoka_laimino_net_graikijos_kates#wowzaplaystart=17000&wowzaplayduration=1468000



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių