Gražuolė Šorena pirmą kartą gyvenime žengs podiumu

  • Teksto dydis:

Jau balandžio 18 dieną ištaigingų suknelių dizaineris Liutauras Salasevičius pristatys savo naujausią kolekciją „Šou“. Bilietus į renginį įsigijusių kūrėjo gerbėjų laukia magiškas reginys – specialiai pristatymui sukurtos dekoracijos, pirotechnikos elementai, užburiantys muzikos ir choreografijos pasirodymai ir, žinoma, nuostabaus grožio L.Salasevičiaus kurtos suknelės.
Susirinkusieji bus maloniai nustebinti ir dizainerio modelių pasirinkimu – sukneles pristatys ne tik profesionalios manekenės, bet ir žinomos, talentingos ir gražios Lietuvos moterys – teatro, kino bei televizijos aktorės, dainininkės.

Visai neseniai paaiškėjo, jog vieną iš suknelių pristatymo metu vilkės lietuviškosios pop scenos užkariautoja – žavingoji Natalija Bunkė. Šiandien dizaineris atskleidė, jog podiumu skries dar viena atlikėja – gražuolė dainininkė Šorena.

Gavusi pakvietimą tapti naujausios kolekcijos modeliu atlikėja buvo maloniai nustebinta – dėka išskirtinės išvaizdos jis yra fotografavusis ne vienai reklamai, tačiau žengti podiumu dėl ganėtinai žemo ūgio jai dar nėra tekę.

„Taip, podiumu žengsiu pirmą kartą gyvenime...“,- neslėpdama jaudulio patvirtino dainininkė, visai neseniai L.Salasevičiaus stiliaus namuose „Madam pareis vėliau“ matavusis jai skirtą suknelę iš naujosios kolekcijos.

„Liutauro kurtos suknelės – neeilinės. Moteriškumą pabrėžiančios, tačiau nevulgarios, ištaigingos, tačiau nekičinės. Kvietimas tapti naujos Liutauro kolekcijos pristatymo modeliu man buvo malonus netikėtumas“,- pasakojo Šorena.

Podiumu žengs skirtingos moterys

„Daug dalykų mes galime aiškiai apibrėžti ir pritaikyti jiems bendrus kriterijus, o štai moters grožis... Jis apibrėžimų neturi. Raudonplaukė ar blondinė, liesa ar moteriškų formų – tai visai nesvarbu, nes moters grožis slypi kitur – jos žvilgsnyje, eisenoje, manierose... Neatsitiktinai mano sukneles pristatys tokios skirtingos moterys, kaip N.Bunkė ir Šorena. Kas galėtų paneigti, kad jos abi – labai gražios ir charizmatiškos, nors skirtingos kaip diena ir naktis? Modelius rinkausi norėdamas atskleisti kuo įvairesnę moters grožio paletę“,- apie modelių pasirinkimą kolekcijos pristatymui kalbėjo L.Salasevičius.

Žinomas dizaineris džiaugiasi, jog šiandien jis turi subūręs didžiulį klienčių ratą. Kaip atskleidžia L.Salasevičius, jo klientės – labai skirtingos moterys, tačiau kurdamas joms apdarus Liutauras su visomis lengvai randa bendrą kalbą.

„Mano kuriami drabužiai nėra skirti tik aukštaūgėms manekenėms ar gražuolėms blondinėms. Mano klienčių tarpe – įvairaus amžiaus, profesijų ir skirtingos išvaizdos moterys. Jas visas vienodai branginu ir džiaugiuosi, kad su mano suknelėmis jos jaučiasi pakylėtai ir išskirtinai“,- džiaugiasi mados kūrėjas.

Naujosios Liutauro Salasevičiaus kolekcijos „Šou“ pristatymas įvyks jau balandžio 18d., Vilniuje, LRT Didžiojoje studijoje. Bilietus į renginį platina „Ticketpro“. Renginio organizatoriai įspėja: bilietų kiekis – labai ribotas... Nepraleisk šanso pamatyti dar neregėtą šou!


Šiame straipsnyje: ŠorenamodelisŽvaigždės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai sako ta nelaimingoji Bunkė,nesiseka jai su vyrais,tai savo klišas kojas demonstruos skriedama podiumu. Mums tai ji baisi ir visada pasikėlusi,antakius išsidrožusi ,kaip apuokas.Tokioms garbėtroškoms DIEVULIS niekada nepadeda

pasidemonstravo

pasidemonstravo portretas
save gerbiancios artistes negeria is butelio ten, kur ka tik koncertavo. O ta nelaimingoji Bunke pademonstravo visai Lietuvai, kokio lygio is tikruju yra ir kad ji visai ne zvaigzde, deja. Tai kokio perkuno dar bereikia ja pristatineti skambiais zodziais?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių