Grandioziniai Sashos Song planai: net kelios ypatingos staigmenos gerbėjams

  • Teksto dydis:

Dvidešimties metų jubiliejų scenoje minintis dainininkas, dainų kūrėjas ir vokalo pedagogas Dima Šavrovas, geriau žinomas kaip Sasha Song, gerbėjams dovanoja ne vieną staigmeną: atlikėjas pristato naują albumą pavadinimu „XX“ bei asmeninę interneto svetainę.

Beje, atlikėjas sulaukė pagyrų iš tarptautinės garso įrašų kompanijos bei muzikos leidėjų „Arising Artist“, kurie siūlo karjeros perspektyvas visame pasaulyje. Pasak „The Tunetribe Entertainment Group“ atstovo bei buvusio „Sony BMG“ muzikos verslo vadybos ir marketingo eksperto Martino Moultono, „Dima Šavrovas yra fenomenalus vokalistas, retas talentas ir tikras atradimas. Tai yra unikalus atvejis Lietuvoje“.

Prieš savaitę internete pasirodė naujausias dainininko Sashos Song albumas „XX“. Tai trečiasis atlikėjo albumas, brandintas net trejus metus. Gyvas, gaivus, brandus ir stilistiškai turtingas naujasis atlikėjo albumas muzikos mylėtojams yra lengvai pasiekiamas virtualioje aplinkoje: jį galima užsisakyti internetu bei pasaulinėje interneto parduotuvėje „iTunes“. Netrukus pasirodys ir fizinė albumo versija. Ką tik „iškeptame“ albume simboliškai sudėta 20 kūrinių, kuriems muziką, žodžius kūrė pats atlikėjas bei ištikimi jo bičiuliai.

Albume susipina populiarios muzikos, alternatyvaus roko, elektroninės muzikos, drum & bass stilistikos. Pats atlikėjas naujausią savo darbą įvardija kaip įvairių jausmų ir nuotaikų mišinį, kuriame kalbama apie žmogaus laisvę. „Albume skambančios dainos transliuoja žinutę apie laisvę jaustis, mąstyti ir gyventi taip, kaip tu nori pats. Kompaktinio disko dizainas tai puikiai perteikia. Ačiū Rimantui Dichavičiui už galimybę panaudoti vieną gražiausių jo darbų, – mintimis dalijosi atlikėjas.

Dainininkas teigia, kad kiekviena daina turi savo istoriją, visi kūriniai yra ypatingi ir savaip brangūs. „Manau, kad kiekvienas klausytojas ras bent vieną dainą, su kuria asocijuosis jo gyvenimo istorija. Man asmeniškai labai ypatinga daina yra „Naujas gyvenimas“, išgelbėjusi žmogų nuo savižudybės. Būtent tokios istorijos mane įkvepia ir skatina kurti toliau“, – atvirauja Sasha Song.

Ne mažiau svarbi naujiena – ką tik startavusi asmeninė dainininko internetinė svetainė, kurioje galima sužinoti visas naujienas apie artimiausius Sasha Song koncertus, įsigyti albumų, pamatyti naujausias nuotraukų galerijas, išgirsti naujas daina, parašyti atlikėjui ir užduoti rūpimus klausimus. 

Nors 20 metų scenoje skamba solidžiai, regis, tai yra dar vienų gražių darbų pradžia. Atlikėjas drauge su aktoriumi, choreografu Gyčiu Ivanausku jau pradėjo ruošti šių metų nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai skirtą pasirodymą ir žada sužibėti visiškai naujame amplua. Be to, Sasha Song ir vadybininkas Andrius Lideikis rimtai svarsto galimybę pasirašyti sutartį su leidybine kompanija „Arising Artist“, tiesiogiai dirbančia su „Sony Music UK“. Garso įrašų kompanija siūlo transliuoti atlikėjo muziką garsiausiose Londono radijo stotyse, klubuose, pristatyti jo veiklą įvairiose televizijose bei vietos spaudoje. Apie sutarties detales A. Lideikis kol kas nedaugžodžiauja, tik užsimena, kad tai būtų nemenkas žingsnis į priekį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių