A. Grande Mančesteryje surengs paramos koncertą

  • Teksto dydis:

JAV popmuzikos žvaigždė Ariana Grande (Ariana Grandė) žada grįžti į Mančesterį ir surengti koncertą, už kurį surinktos lėšos bus skirtos praėjusį pirmadienį jos pasirodymo metu šiame Anglijos mieste mirtininko įvykdyto išpuolio aukoms.

„Neleisime neapykantai nugalėti, neleisime, kad tai mus suskaldytų,“ – pažymėjo A.Grande penktadienį paskelbtame ryžtingame ir emocingame pareiškime. Atlikėja atsiprašė visų, kas patyrė skausmą, ir pasiūlė „ištiesti ranką, atverti širdį ir atiduoti jums viską, ką galiu“.

„Atsakydami į šį smurtą privalome tapti artimesni, padėti vienas kitam, daugiau mylėti, garsiau dainuoti bei būti malonesni ir dosnesni nei iki šiol,“ – rašoma pareiškime.

Koncerto datos atlikėja nepaskelbė.

Po 22 žmonių gyvybes nusinešusio išpuolio A.Grande sustabdė savo pasaulinį turą „Dangerous Woman“ ir kelis pasirodymus Europoje, tarp jų – du koncertus Londone. Turas bus pratęstas birželio 7 dieną Paryžiuje.

„Nuo pat tos dienos, kai pradėjau dėlioti turą „Dangerous Woman“, sakiau, kad šis pasirodymas turi sukurti saugią erdvę mano gerbėjams. Tai turi būti vieta, į kurią jie gali ištrūkti, vieta švęsti. Išgyti, jaustis saugiems ir būti savimi, – rašo atlikėja savo gerbėjams. – Šis (išpuolis) to nepakeis“.

Sprogdinimą surengęs mirtininkas taikėsi į auditoriją, pilną paauglių ir vaikų – A.Grande gerbėjų, vadinančių save „arianatoriais“.

„Jie kasdien bus mano mintyse ir mano širdyje. Kad ir ką bedaryčiau, visą savo gyvenimą galvosiu apie juos,“ – rašo A.Grande.

Kai kurios grupės, tarp jų – „Blondie“, „Kiss“ ir „Take That“ – po išpuolio atšaukė koncertus, tačiau keleto grupių bei atlikėjų, tarp jų –„Aerosmith“, Celine Dion (Selin Dion), Shawno Mendeso (Šono Mendeso), „Guns N' Roses“ ir Philo Collinso (Filo Kolinso) – atstovai pranešė, kad pasirodymai Europoje vyks šią vasarą kaip numatyta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių