A. Giržadas: organizatoriai neleis „Eurovizijai“ neįvykti

Lietuvos delegacijos vadovas Audrius Giržadas tikina, kad Europos transliuotojų sąjunga (EBU) neleis „Eurovizijos“ konkursui neįvykti, net jei patiems teks patirti nuostolių.

„EBU neleis konkursui neįvykti, net ir patys patirdami nuostolių, jie atsiųs savo komandą. Kas bevyktų Ukrainoje, dabar trauktis jau vėlu, perkelti į kitą šalį – taip pat. Yra tik dvi galimybės: konkursą atšaukti arba suorganizuoti. Manau, kad EBU pasirinks suorganizuoti bet kokiomis įmanomomis priemonėmis“, – sako A. Giržadas.

Tai tvirtinama ir penktadienį išplatintame oficialiame EBU pranešime. Jame rašoma, kad susiklosčiusi situacija Ukrainoje – tikrai sudėtinga, tačiau nauja nacionalinio Ukrainos transliuotojo komanda bei EBU dirba kartu, kad užtikrintų sėkmingą muzikinio konkurso eigą.

Svarbūs grafikai

„Mes artimai bendradarbiaujame ir esame atviri dialogui su nacionaliniu Ukrainos transliuotoju, kuris jau gavo patvirtintus darbų terminus ir kasdien yra stebimas“, – rašoma EBU ppranešime.

Jų teigimu, Ukrainos nacionaliniam transliuotojui pakartotinai priminta, koks svarbus laiko bei kertinių darbų grafikų laikymasis, norint sėkmingai suorganizuoti konkursą gegužę Kijeve.

Tarptautinių ekspertų, sukaupusių patirtį daug metų organizuojant „Eurovizijos“ konkursą, grupė per artimiausias savaites žada atvykti į Kijevą ir dirbti kartu su Ukrainos komanda.

LRT.lt primena, kad „Eurovizijos“ dainų konkursas patyrė nemenką smūgį po to, kai 21 aukščiausio lygmens darbuotojas Ukrainoje atsistatydino iš konkurso organizavimo komandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Aciu dievui ,kad neivyktu ,uztenka juokinti pasauli su debilais ir iskrypeliais.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių