Per gimtadienį Stano sau dovanojo Miai kurtą dainą

  • Teksto dydis:

Stanislovas Stavickis, daugeliui žinomas kaip Stano, penktadienį švenčia savo 35-ajį gimtadienį. Ta proga jis sau dovanojo Miai kurtą naujausią dainą „Bėk“.

Simboliškai sau daina „Bėk“ apdovanojęs dainų autorius, prodiuseris S. Stavickis apie tai užsiminė socialiniame tinklapyje.

„Mano gimtadienio proga dovanoju sau Mia Pilibaityte dainą „Bėk“, – feisbuke paskelbęs naujieną šypsojosi Stano. –  Koks aš sau geras. Labai geri žodžiai susidėliojo. Taip ir jaučiuosi šią dieną...bėgti, bėgti, bėgti.“

Simboliškas pasveikinimas – simboliški ir dainos žodžiai.

„Mano gyvenimas – tai amerikietiški kalneliai. Būna arba labai gerai, arba visai blogai. Bet nemanau, kad turėdama pasirinkimą kažką keisčiau. Tada mirčiau iš nuobodulio. Aš amžinai bėgu, ne nuo kažko, o nuo savęs, – taip dainos, kurią atlieka Mia, prasmė buvo aiškinama „youtube“ svetainėje. – Ši daina apie tą bėgimą. Aš bijau sustoti, bijau būti pririšta. Net neįsivaizduoju, kaip sudėtinga mane supantiems žmonėms. Nuoširdžiai atsiprašau. Šis kūrinys – mažytė mano išpažintis. Įsigilinus į tekstą, galima suvokti, kas darosi mano sieloje".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių