Gimimo dienos išvakarėse L. Kazlauskienė pateko į avariją

  • Teksto dydis:

Viena garsiausių pramogų pasaulio porų – Liveta ir Petras Kazlauskai – rugsėjo 20 ir 21 dienomis mini savo gimtadienius.

Vakar dainininkė paminėjo 54-ąją gimimo dieną, o šiandien jos vyrui sukanka 62-eji. „Aš galvoju, kad likimas mus suvedė“, – apie neįtikimą datų sutapimą pasakoja Liveta.

L. ir P. Kazlauskai gimtadienius visuomet švenčia kartu. Ir nors anksčiau rengdavo kelias dienas trukdavusius vakarėlius, tie laikai – jau seniai praeityje. „Net namų stogelis kilnodavosi. Nebūdavo kur kaimynams automobilio pastatyti. Būdavo audringi ir labai smagūs gimtadieniai“, – su šypsena prisimena atlikėja L. Kazlauskienė. Visgi šį kartą pora pasirinko ramų vakarą artimiausių žmonių būryje.

„Dabar gimtadienių labai nesureikšminame, mes tiesiog džiaugiamės vienas kito buvimu, tą dieną stengiamės kuo daugiau dėmesio vienas kitam paskirti“, – atvirauja garsi moteris. Paklausta, kokiomis dovanomis ją šia proga stebina vyras, Liveta pasidžiaugė pirmąją dovaną gavusi daugiau nei prieš mėnesį. Petras K. savo žmonai padovanojo elektrinį paspirtuką.

Petras savo žmonai padovanojo elektrinį paspirtuką. Gimtadienio išvakarėse Liveta su transporto priemone pateko į netikėtą avariją.

Tiesa, gimtadienio išvakarėse Liveta su transporto priemone pateko į netikėtą avariją. „Visą laiką paspirtuką krauname tik penkias valandas. Bet kažkaip šįkart pamiršome ir palikome visai nakčiai. Niekada gyvenime jis tokio greičio neišvystydavo, bet,matyt, kažkaip daugiau pasikrovė. Nepamačiau duobutės, į ją įkrito ratukas, o aš skridau kokius penkis metrus. Delnais per asfaltą“, – apie nelaimingą atsitikimą pasakoja moteris.

Laimė, L. Kazlauskienė per eismo įvykį didelių sužalojimų nepatyrė – užsigavo tik kelius ir šonus. „Iki galo spaudžiau, norėjau išbandyti. Šiek tiek skauda, bet gimtadienį švęsti galėsime“, – juokiasi dainininkė. Moteris kvatodamasi pasakojo gimtadienio rytą sulaukusi skambučio iš dukros Ingridos Kazlauskaitės, kuri jai palinkėjo „gero skrydžio“: „Netiesiogine prasme, apskritai gero skrydžio gyvenime. O iš tikrųjų skrydis įvyko jau vakar.“

Prakalbus apie dukrą, garsi atlikėja pasidalino naujo LNK projekto „Kaip Liveta pasakys“ užkulisiais. Spalio 1 dieną prasidedančiame šou mama I. Kazlauskaitei padės ieškoti naujo scenos partnerio. „Tikrai yra iš ko rinktis. Ne vieną matome potencialų žmogų, – įsitikinusi L. Kazlauskienė. – Susirinko ir šaunūs, ir manantys, kad yra šaunūs. O aukšta savivertė yra varomoji jėga.“

Visiems klausiantiems, kodėl projekto pavadinime figūruoja Livetos, o ne Ingridos vardas, garsi moteris atsako: „Taip, aš priimsiu galutinį sprendimą, nes mano patirtis šou versle yra jau nemaža. Aš nuskaitau žmogų labai greitai ir suprantu, kuris iš tiesų geras, o kuris tik dedasi geru. Ingrida yra savarankiška ir būtų sunku nuspręsti už ją, bet manau, kad tarsimės ir išrinksime geriausią vaikiną.“

Iki projekto „Kaip Liveta pasakys“ pradžios likus kiek daugiau nei savaitei, dainininkė kol kas visą savo dėmesį skirs gimtadienį švenčiančiam vyrui P.Kazlauskui. Moteris jį žada lepinti gražiais žodžiais, o gal net sukurs romantiškas eiles. „Linkiu, kad gyvenimas jam teiktų džiaugsmą, jis pajaustų pilnatvę, kad Dievas jį globotų ir suteiktų sveikatos, jėgų bei stiprybės“, – pokalbį palinkėjimu P. Kazlauskui užbaigė Liveta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Regina

Regina portretas
Viena garsiausių pasaulio pramogų porų-ar nenusišnekėjot žurnalistai?

Onute

Onute portretas
Jo,komentaru nera,nes viska uzguozia mamyte.

ggg

ggg portretas
nėra ką komentuoti...be žodžių :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių