„G&G Sindikatas“: išgyvename geriausią laiką

  • Teksto dydis:

Šiandien radijo stotis ir gerbėjų ausis pasiekė naujas „G&G Sindikatas“ singlas „Kelias po žengiančiom kojom“, kuris skamba visai kitaip, nei iki šiol girdėti grupės kūriniai – jis buvo įrašytas gyvo garso koncerto „Unplugged“ metu.

Lapkričio mėnesį tris dienas iš eilės Rusų dramos teatre vykę pasirodymai buvo senos grupės svajonės išsipildymas, o idėją šiltai pasitiko ir grupės gerbėjai – buvo išpirkti visi bilietai.

„Iš šio koncerto pasirinkome išleisti singlą „Kelias po žengiančiom kojom“, nes norėjome į dienos šviesą iškelti tokį kūrinį, kuris anksčiau nebuvo plačiai skambėjęs. Taip pat jis puikiai atspindi atmosferą, kuri vyravo tuos tris vakarus ant scenos“, – kalbėjo grupės narys Kastytis Sarnickas-Kastetas.

Pasak Kasteto, „Unplugged“ koncertų serija visiems grupės nariams tapo asmeniniu iššūkiu. „Repo muzika labai dažnai kuriama semplų pagalba, o mes savo kūrinius sugrojome, nenaudodami jokių skaitmeninių technologijų“, – pasakojo jis ir pridūrė, kad rezultatas ne tik pateisino, bet ir gerokai pranoko lūkesčius.

Ties šios svajonės išpildymu kolektyvas sustoti nežada ir kelia sau dar didesnius tikslus. „Šiuo metu grupė išgyvena vienus geriausių laikų. Darbas prie tokių renginių mus kaip niekada sutelkia, skatina kurti ir judėti į priekį,“ – džiaugėsi Kastetas.

Kitas didelis iššūkis laukia grupės 2017-ųjų pavasarį – balandžio 1-ąją Vilniaus „Siemens“ arenoje „G&G Sindikatas“ surengs koncertą „Tiems, kurie nieko nebijo“. „Artimiausi keturi mėnesiai priklausys mums, o visi, kurie apsilankys šiame koncerte, tuo įsitikins. „Sindikatas“ buvo ir bus tie, kurie nieko nebijo“, – tikino atlikėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių