Geriausios „Kanų liūtų“ reklamos: seksas ir katinukai nebemadingi

  • Teksto dydis:

„Seksu ir katinukais – #nebenustebinsi“ – šiemet skelbia kasmet ženkliai augantis, tūkstančius žiūrovų pritraukiantis renginys „Geriausios „Kanų liūtų“ reklamos“.

Neriboto kūrybiškumo galimybes atskleidžiančias, dažnai iki ašarų prajuokinančias, Kanuose šiemet geriausiai įvertintas reklamas bus galima išvysti septyniuose Lietuvos kino teatruose, penkiuose šalies miestuose.

„Šiais metais „Kanų liūtuose“ buvo aptariamos dvi pagrindinės tendencijos: virtuali realybė reklamoje ir reklamos industrijoje – vis stiprėjanti pozicija, į pirmą vietą iškelianti etiką ir kūrybiškumą, o ne pigius seksualumą demonstruojančius triukus ar bandymus vartotojų palankumą gauti katinėlių meilumu“, – sako vienas iš renginio organizatorių Algirdas Ramaška.

Daugelis plačiai žinomų prekės ženklų savo reklamines kampanijas sieja su socialinėmis problemomis, kas įtakingai formuoja sąmoningesnę visuomenę. Pasak renginio organizatorių, tokių reklamų vis dar trūksta Lietuvoje. Tad jie kviečia per vieną vakarą išvysti pasaulines moderniausias reklamos tendencijas ir ragina būti kūrybingais, kurti socialiai atsakingas, šmaikščias, stebinančias reklamas, nes „seksu ir katinukais nebenustebinsi“.

Kaip ir kasmet, tarp „Geriausių „Kanų liūtų“ reklamų“ bus daug tokių, kurios vers šypsotis net kalbant pačiomis rimčiausiomis temomis – nuo krūties vėžio, žmogaus teisių iki virtualios realybės. 

„Geriausios „Kanų liūtų“ reklamos“ ir šiemet negailės įvairiausių emocijų – tiek prajuokins, tiek privers susimąstyti, o gal net išspausti ašarą. 

Seansai vyks spalio 18 d. „Forum Cinemas“ kino teatruose visoje Lietuvoje ir kino teatre „Pasaka“ (Vilnius). Įsigyti bilietus bus galima jau rugsėjo 30 d. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių