Geriausios aktorės laurus pelniusi C. Blanchett per apdovanojimų ceremoniją nusikeikė

  • Teksto dydis:

Cate Blanchett (Keit Blanšet) sekmadienį vakare keikėsi per Britų kino ir televizijos meno akademijos (BAFTA) apdovanojimų ceremoniją Londone, kai savo geriausios aktorės statulėlę dedikavo Philipui Seymourui Hoffmanui (Filipui Seimurui Hofmanui).

BAFTA apdovanojimą australų aktorė gavo už darbą Woody Alleno (Vudžio Aleno) komedijoje „Džesmina“ (Blue Jasmine) ir jai buvo sunku suvaldyti emocijas kalbant apie neseniai mirusį savo bičiulį.

C.Blanchett pagerbė Ph.S.Hoffmano „monumentalų talentą“, o paskui jai išsprūdo keiksmažodis, kai ji dedikavo savo apdovanojimą velioniui aktoriui, kuris šį mėnesį mirė dėl įtariamo narkotikų perdozavimo.

„Norėčiau dedikuoti tai aktoriui, kuris man visada buvo profesinis kriterijus, - velioniui, didžiam Philipui Seymourui Hoffmanui. Philai, tavo monumentalaus talento, tavo didžiadvasiškumo ir tavo nepalaužiamų tiesos paieškų, ir mene, ir gyvenime, ilgėsimės, ne tik aš, bet ir tokia daugybė (kitų) ... Philai, drauguži, tai – tau, tu, šunsnuki (b**tard)! Tikiuosi, kad didžiuojiesi“, - pasakė ji.

Ceremonijos vedėjas, rašytojas ir aktorius Stephenas Fry (Stivenas Frajus), sutiko su tokiu pagarbos pareiškimu. Jis pasakė: „Sveikinimai ir visiškai pritarta“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių