Garsiausios Didžiosios Britanijos astrologės pilyje – žvilgsnis į 2015 metus

  • Teksto dydis:

Šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki“ – ypatinga žurnalistų viešnagė garsiausios Didžiosios Britanijos astrologės Michele Knight pilyje Devono grafystėje.

Vos trys valandos nuo Londono traukiniu – ir laidos kūrėjai pietryčių Anglijoje, Devono grafystėje,  žaviame Totnes miestelyje, kuriame pilis ir vilas turi turtingi britai.

Įspūdingoje pilyje žurnalistus priėmusi astrologė ne tik pateikė kitų metų prognozes, bet ir aprodė savo senove dvelkiančius namus.

Šiandien, iki Naujųjų 2015-ųjų metų likus vos kelioms dienoms gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ garsiausia Lietuvos astrologė Palmira Kelertienė ir Didžiosios Britanijos žvaigždžių astrologė Michele Knight it sutarusios sakys, kad ryškių įvykių netrūks ir ateinančiais metais. Tiesa, jie bus kur kas laimingesni, ir lengvesni nei praėjusieji.

Tad apie tai, ko ateinančiais metais saugotis, kaip elgtis norintiems praturtėti, o ne nuskursti pasikeitus valiutai, ir kas laukia kiekvieno zodiako ženklo, pasakos Palmira.

Garsiausia Anglijos astrologė Michele Knight papasakos ne tik tai, kas laukia kiekvieno Zodiako ženklo ateinančiais metais. Tačiau ir išduos keturias ypatingas datas 2015-aisiais metais. Tad kodėl ateinantys metai vadinami meilės, o taip pat atpildo metais? Ir kokios tos, kaip sako Michele, magiškos datos, per kurias aukštyn kojomis gali apvirsti ne tik jūsų gyvenimas, tačiau ir visas pasaulis?

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20.25 val., tik per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių