G. Valaitytė ir I. Stasiulevičiūtė: labiausiai motyvuoja spyris į užpakalį

  • Teksto dydis:

Likimo ironija - itin griežtai norinčius patekti į kulinarinį šou „Skonis“ vertinęs Liutauras Čeprackas nesurinko pilnos savo komandos. Todėl griežtajam teisėjui buvo suteikta teisė išsirinkti komandos narį iš tų, kurie buvo atmesti pirmajame atrankos etape. Liutauras, kaip pats juokauja, pasirinko „dvi už vieno kainą“ – žaviąsias grupės „Šarka“ merginas – Ievą Stasiulevičiūtę ir Gintarę Valaitytę.

„Grįžome nukarūnuotos, bet pilnos ambicijų, nes labiausiai motyvuoja spyris į užpakalį. Per atranką supratome, kad šis šou – ne mūsų nosiai, čia daug aukštesnis lygis. Sunku bristi antrąsyk į tą pačią upę, bet mes labai norime mokytis ir tapti geriausiomis. Liutauras labai surizikavo, pasirinkdamas mus, ne profesionales, bet mes įrodysime, kad esame vertos jo pasirinkimo“, - sugrįžusi į šou „Skonis“, sakė I. Stasiulevičiūtė.

Nors Liutauras be užuolankų įvertino, kad „Šarka“ merginos yra ketvirtos pagal pasitikėjimą iš keturių jo komandos narių, šį sekmadienį aklai ragaudamas patiekalus, jas paliko projekte, o atsisakė kito komandos nario.

„Mes su Gintare laikėme save geromis maisto gamintojomis, dažnai gaminame sau ir draugams, o viename kulinariniame projekte net užėmėme finalinę vietą. O čia paaiškėjo, kad net nemokame taisyklingai išvirti kiaušinio! Iš duotos valandos 40 minučių sugaišome, kad išvirtumėme kiaušinį taip, kaip reikia. Mes Liutaurui turime daugybę klausimų, gal net galinčių pasirodyti absurdiškai žmogui dirbančiame virtuvėje, tačiau mums čia viskas nauja, todėl, kad nesame profesionalės“, - sakė Ieva.

Pasak merginų, jos treniruojasi tiek ilgai ir tiek dažnai, kad grįžusios į namus net nenori ko nors gaminti. „Mes su Gintare mėgstame pavalgyti. Nesame iš tų, kurias užkiši salotos lapu ar garuose virta žuvimi. Bet jei jau vieną dieną pavalgom stipriai, kitą kukliau maitinamės. Namuose net neturiu svarstyklių. Tiesa, nusipirkau maisto svarstykles, nes Liutauras liepė visus produktus sverti ir gaminti pagal receptą. Niekada iki šiol taip nedariau – viską dėdavau iš akies, kol Liutauras mums uždraudė. Sakė – jūsų akys žvairos!”, - juokėsi Ieva.

Šį sekmadienį „Skonio“ teisėjai, pašalinę po vieną narį, suformavo galutines savo komandas, su kuriomis eis iki pat šou finalo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių