G. Sviderskytė: sūnus nepatikėjo, kad „Labas rytas“ buvo mano darbas

Šešiasdešimtmetį šiemet švenčianti LRT televizija lapkritį minės dar vieną sukaktį – žiūrimiausiai šalyje ryto naujienų laidai „Labas rytas, Lietuva“ sukanka trisdešimt. Per šiuos metus laidos vedėjo kėdę išbandyti teko maždaug penkiasdešimčiai žurnalistų, keli iš jų pasidalino savo istorijomis, viena jų – Gražina Sviderskytė.

Prieš daugiau nei dvidešimt metų ryto naujienų laidą pradėjusi vesti G. Sviderskytė neslėpė džiaugsmo po ilgo laiko susitikusi su buvusiais kolegomis. Būtent smagią kompaniją ji prisimena vos pagalvojusi apie „Labą rytą“.

„Savo sūnui, kuriam yra 12 metų, skaitmenindama savo namų archyvą, šią žiemą parodžiau mūsų vaizdo klipus iš „Labo ryto“, kuriems – dvidešimt keleri metai. Mano vaikas buvo apstulbęs: „Čia jūsų darbas?“ Nes iš pažiūros atrodo, kad ten vyksta toks nenutrūkstamas vakarėlis nuo keturių ryto. Visi buvo tokie smagūs ir linksmi, per visus nuotykius ir net rimtus išbandymus žengdavom su visokiais šposais“, – kalba G. Sviderskytė.

Mano vaikas buvo apstulbęs: „Čia jūsų darbas?“ Nes iš pažiūros atrodo, kad ten vyksta toks nenutrūkstamas vakarėlis nuo keturių ryto.

Anot žurnalistės, darbas „Labame ryte“ ją išmokė pagrindines dienos užduotis atlikti anksti ryte.

„Kai reikėjo dirbti „Labame ryte“, būdavo sunkiau atsikelti, o dabar aš visiškai mielai perkeliu darbus į ankstyvą rytą, nes visgi tai yra nuostabus paros metas. Ir tikrai labai gali būti, kad keliuosi su „Labo ryto“ kompanija, tik darau jau kitus darbus“, – sakė G. Sviderskytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių