G. Paškevičius apie surengtą dainų konkursą: tai viršijo mano lūkesčius

  • Teksto dydis:

Netikėtai gimusi Gyčio Paškevičiaus idėja sulaukė įspūdingo gerbėjų dėmesio. Beveik prieš mėnesį paskelbtas atlikėjo konkursas sukurti dainos tekstą ir melodiją ne tik parodė, kad lietuviai ypač kūrybingi žmonės, bet ir tapo dainininko įkvėpimo šaltiniu.

„Visada sakiau, kad publika mane įkvepia, o šis kūrybinis gerbėjų proveržis tikrai įspūdingas. Galvojau, kad jeigu gausiu kokias dešimt dainų, tai jau bus labai daug, bet atsiųstų kūrinių skaičius jau gerokai viršijo mano lūkesčius“, – dalinasi įspūdžiais apie dainų konkursą G. Paškevičius.

Atlikėjas patikina, kad nugalėtoją jis išrinks labai atsakingai – ne tik dainos žodžiai ir melodija turi būti gražūs, bet ir stilistiškai įsilieti į rudeninio koncertinio turo „Akimirka. Gyvenimas. Istorija“ kontekstą.

„Kol kas matau, kad yra kelios puikios dainos, bet iki konkurso pabaigos dar yra laiko – galbūt kas nors atsiųs tokią dainą, kuri atims žadą ir būtent ją sudainuosiu. Šis konkursas įkvėpė mane patį ateityje sukurti daugiau dainų su gerbėjų pagalba ir panaudoti jau dabar žmonių atsiųstas melodijas, tekstus“, – šypsosi G. Paškevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių