G. Paltrow iškelta byla: aktorė vyrui sulaužė šonkaulius ir sukrėtė smegenis?

  • Teksto dydis:

Aktorė Gwyneth Paltrow (Gvinet Peltrou) antradienį naujoje byloje dėl 2016 metų slidinėjimo incidento Jutoje buvo apkaltinta sulaužiusi vienam vyrui šonkaulius ir sukėlusi jam smegenų sukrėtimą.

Aktorė 2016 metų vasario 26-ąją slidinėdama Park Sityje iš už nugaros įsirėžė į Terry Sandersoną (Terį Sandersoną).

Šis 72 metų į pensiją išėjęs optometrijos specialistas spaudos konferencijoje Solt Leik Sityje sakė, kad tą dieną kurorto „Deer Valley“ naujokų trasoje išgirdo „isterišką klyksmą“ ir pajuto smūgį tarp menčių. Jis prisimena griuvęs kniūbsčias ir praradęs sąmonę.

G. Paltrow per atstovę Heather Wilson (Heter Vilson) paneigė šiuos pranešimus. Elektroniniu paštu atsiųstame atstovės pareiškime sakoma: „Ši byla neturi pagrindo, ir mes tikimės būti išteisinti.“

T. Sandersonas ieškinyje teigia, kad 46 metų aktorė paliko jį sužeistą ant kalno ir nepakvietė pagalbos. Be to, jis teigia, kad su G. Paltrow ir jos šeima bei draugais slidinėjęs slidinėjimo instruktorius pateikė neteisingą ataskaitą apie incidentą, kurioje nurodė, kad A. Paltrow incidento nesukėlė.

„Deer Valley“, kuriam taip pat iškelta byla, nurodė negalintis komentuoti nebaigtų bylų.

T. Sandersonas sakė ieškinį keliantis beveik po trejų metų todėl, kad iš pradžių delsė, ilgai nerado tinkamų advokatų ir turėjo problemų dėl smegenų sukrėtimo.

Pasak jo, jis bendravo su aktorės advokatu, bet nesulaukė jokio pasiūlymo dėl kompensacijos ar atsiprašymo. Jie net užsiminė, kad byla gali būti iškelta jam, teigia T. Sandersonas.

Jis siekia 3,1 mln. dolerių (2,7 mln. eurų) kompensacijos, bet neigia, jog bylą kelia todėl, kad G. Paltrow yra turtinga ir garsi.

„Noriu apsiginti. Norėčiau, kad mano tiesa būtų papasakota“, – sakė jis.

T. Sandersono advokatai tvirtina, kad G. Paltrow advokatai neneigia ją dalyvavus minimame incidente, bet ginčija jos kaltumą.

Daugumą byloje nurodytų detalių pateikė įvykį matęs T. Sandersono pažįstamas Craigas Ramonas (Kreigas Ramonas), nes T. Sandersonas sako neprisimenantis, kas buvo po smūgio.

Pasak T. Sandersono advokato Roberto Sykeso (Roberto Saikso), G. Paltrow pažeidė Samito apygardos kodeksą, pagal kurį slidininkas privalo likti tokių atsitikimų vietoje ir įsitikinti, kad kitam slidininkui viskas gerai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių