G. Gurevičiūtė nerado savo atvaizdo vagių: tai kova su vėjo malūnais

  • Teksto dydis:

Visai neseniai laidų vedėjos Gintarės Gurevičiūtės atvaizdas buvo pavogtas ir jos nuotraukoje vietoj kavos puodelio įmontuota liekninamosios arbatos pakuotė. Fotomontažas buvo patalpintas internete.

„Reklama yra sukurta su programišių pagalba ir padaryta taip, lyg būtų mano profilis. Paspaudi ant tos nuotraukos ir, užuot atsidūręs mano socialiniame tinklalapyje, atsiduri puslapyje, kuris siūlo įsigyti tą produktą“, – laidoje KK2 pasakos G. Gurevičiūtė.

Apie šį nemalonų įvykį Gintarė sužinojo grįžusi iš JAV, kai jai draugai atsiuntė nuotrauką. „Buvo žmonių, kurie nusipirko ir paskui man atsiuntė sąskaitą, kurią turėjo apmokėti, bet galiausiai atsisakė produkto. Turiu visus duomenis ir kontaktus. Telefonas – nelietuviškas“, – kalbės Gintarė.

Pati Gintarė bandė skambinti apgavikams, tačiau telefonas buvo išjungtas, todėl gražuolė kreipėsi į advokatą.

„Kreipiausi į advokatą ir sužinojau, kad įmonė yra registruota Rusijoje ir registruota kažkokio žmogaus, kuris turbūt net neegzistuoja. Bandyti kovoti, kažkokios teisybės ieškoti – tai kova su vėjo malūnais, aš tam tikrai neturiu laiko“, –- sakys G. Gurevičiūtė.

Ji tikina, kad nereklamuoja tokių produktų, kurių nevartoja: „Aš pasisakau už sveiką gyvenimo būdą, visuomet merginoms sakau, kad reikia sportuoti, reikia sveikai maitintis, o ne pasitikėti kažkokiomis arbatomis. Bet sakoma, tiems, kurie nusipirko, tai veikia kaip placebas – kas penktam padeda.“

Tačiau yra ir daugiau Lietuvos šou atstovių, kurios nukentėjo nuo sukčių. Dainininkės Nijolės Pareigytės nuotraukos ir kita informacija taip pat buvo neteisėtai nukopijuota.

„Man pradėjo rašyti žmonės, klausti, kaip sekasi. Sako, gal tau pinigėlių trūksta? Tikrai tau reikia tų pinigų? Nesupratau, kas čia darosi. Tada man persiuntė žinutes kitos anketos, kurioje mano vardu prašo pinigų“, -– laidoje kalbės N. Pareigytė.

Visas reportažas apie Lietuvos žvaigždžių vargus su internetiniais sukčiais – šį trečiadienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių