G. Alijeva: stengiausi išgelbėti šeimą, bet nepavyko

  • Teksto dydis:

Skyrybų metu visuomet dūžta širdys, o kai esi viešas žmogus ir tavo asmeninį gyvenimą po kaulelį rakinėja visi panorėję, pakelti šį išbandymą tik sudėtingiau. Būtent dėl to žinoma dainininkė Goda Alijeva taip ilgai nekomentavo savo ir buvusio vyro Rolando Alijevo skyrybų. Tik TV3 gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ garsi moteris sutiko duoti išskirtinį interviu, kuriame atskleidė tikrąją jos šeimos griūties istoriją.

Gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ žiūrovų šį vakarą laukia itin jautrus pasakojimas – Goda atvirai papasakos, ką išgyveno pastaruoju laiku, kai griuvo jos santuoka, kaip jai pavyko atsitiesi ir kokios svajonės bei tikslai šiandien ją veda į priekį. 

Godos ir Rolando Alijevų devynerius metus trukusi santuoka buvo nutraukta prieš pusmetį. Tekėdama Goda vylėsi, jog tai meilė, trūksianti visą gyvenimą ir neslepia, jog supratus, kad tiek metų puoselėta santuoka pasmerkta žlugti, širdis dužo į šipulius.

Laidoje žinoma moteris neslėps, jog sprendimas skirtis nebuvo spontaniškas, o gerai apgalvotas įvykis. „Apie skyrybas pirmą kartą pagalvojau jau daug metų atgal... Ko gero, prieš ketverius metus. Neatsitiko taip, kad išsiskyrė mūsų charakteriai ar požiūris į gyvenimą. Būtų banalu taip sakyti. Problemų buvo daug ir skyrybos neįvyko per mėnesį. Santuokos griūties nuotaikomis gyvenau jau kelis metus, bet vis stengiausi viską sutvarkyti, suklijuoti. Deja, nepavyko...“,- jautriai laidoje kalbės Goda. 

Skyrybų metu nukenčia ne tik buvę mylimieji, bet ir jų vaikai. Laidoje Goda atvirai papasakos, kaip vaikus – 9-erių Tėją ir 5-erių Amilį – jie supažindino su didžiaisiais gyvenimo pokyčiais. „Rolandas vaikams yra tobulas tėtis, labai jais rūpinasi“ ,- laidoje kalbės Goda bei atskleis, kaip ji su buvusiu po vyru po skyrybų skirstosi laiką su atžalomis. 

Dėl ko išsiskyrė gražuolės Godos Alijevos ir jos buvusio mylimojo Rolando keliai? Kaip į tai reagavo jų vaikai? Kaip nepalūžti, kai griūva svarbiausias gyvenimo projektas – šeima? Ar daug dėmesio iš gerbėjų Goda sulaukia, tapusi vieniša? Kokie tikslai ir svajonės žinomą moterį šiandien vedą į priekį? Atsakymai į visus klausimus – jau šiandien, 18.00 valandą populiarioje gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.

Ketvirtą sezoną skaičiuojanti gyvenimo būdo laida „Raudonas kilimas“ televizijos žiūrovus kviečia pro rakto skylutę žvilgtelėti į garsių televizijos, muzikos, kino, politikos, kultūros, sporto ir pramogų pasaulio atstovų gyvenimus. Vaidos Skaisgirės kuriamos ir vedamos laidos taikiklyje – išskirtinės, žinomos ir įdomios asmenybės, kurios savo gyvenimą nuo filmavimo kamerų saugo ir interviu į kairę ir į dešinę nedalija. Televizijos žiūrovų laukia daugybė atvirų, jautrių, netikėtų istorijų iš pirmų lūpų. „Raudonas kilimas“ – sekmadieniais, 18 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

M

M portretas
Labai grazi moteris, ras geresni

Mikis

Mikis portretas
Pavarde ne Totoriska,o Azeirbadzinetiska.Grazi seima,gaila:(.

inaben

inaben portretas
na, ir kuo ji tokia garsi? Kad žurnalistai, norėdami užsidirbti. straipsnius rašo
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių