Futbolo fiesta pagal moteris

Gražinsis, dresuos šunis, bendraus su draugėmis, gurkšnos šampaną, o kartais bus kartu su vyrais ir nešios jiems alų. Taip apie penktadienį prasidėjusią futbolo fiestą – Europos čempionatą – kalbėjo žinomos moterys

Jei žiūrės – su vyru

Televizijos laidų vedėja, kulinarijos knygų autorė Beata Nicholson Europos futbolo čempionato beveik nežiūrės. Tuo metu ji keliaus su savo vyru Tomu.

"Futbolo šiemet pas mus nebus. Būsime kartu. Iš pradžių keliausime po Angliją, – prisipažino Beata. – Tiesa, man futbolas patinka, o jei Tomas norės žiūrėti Anglijos rinktinės rungtynes, manau, kad žiūrėsime kartu. Man patinka žiūrėti futbolą su kompanija. Tačiau šis laikas bus skirtas šeimai, todėl birželį mūsų prioritetas bus ne futbolas."

Futbolas – rimtas įvykis. Taip Europos čempionatą apibūdino  renginių vedėja, dainininkė Donalda Meiželytė.

"Bus futbolas, ir ką? – šmaikštavo Donalda. – Vyrai žiūrės futbolą, o mes šampanėlį gurkšnosime, prieš saulutę deginsimės. Kas ką norės, tas tą darys. Kažkam patinka futbolas, o kažkam – serialas."

Tiesa, Donalda prisipažino, kad domisi pasaulio futbolo čempionatu, tad ne išimtis – ir Europos futbolo fiesta: "Tai daug įdomiau ir aktualiau nei vėl pupytės, susprogdinusios seksualumo bombą".

Cirko artistė Agnė Zobovienė ir jos vyras Mykolas futbolu nesidomi, tad jie bus kartu.

"Oi, net nežinojau, kad bus futbolas, – nusijuokė Agnė. – Bet dabar vyksta mūsų gastrolės Klaipėdoje. Tad kai vyrai žiūrės futbolą, cirko scenoje linksminsime moteris su vaikais. Be to, per futbolo transliacijas, kai jį žiūrės draugai, galima užsiimti grožio procedūromis, atsisiųsti filmą internetu ar dresuoti šunis."

Simpatijos – prancūzams

Dainininkei Liepai Norkevičienei (Mondeikaitei) atūžianti ne vienos savaitės futbolo gerbėjų šventė problemų nesukels.

"Negurkšnosiu vyno, nesikankinsiu, nes tai nėra kažkoks blogis, nuo kurio reikia toli bėgti, – šyptelėjo Liepa. – Vyras mėgsta sportą ir žiūrės futbolą. Beje, per kai kurias rungtynes prisijungsiu ir aš. Seniau sirgdavau už olandus. Žinau, kad šiemet jie nepateko į Europos čempionatą, todėl mano simpatijos bus prancūzų pusėje."

Televizijos laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė apie futbolą žino tiek, kad prasideda Europos čempionatas.

Tiesa, netrukus Daiva su Širvintų dienos centro vaikais vyks į Vokietiją: "Ten futbolas bus neišvengiamas, nes šiuo sportu domisi daugelis vokiečių".

Vykstant futbolo rungtynėms Daiva daug dirbs kompiuteriu, šifruos filmuotą medžiagą, sėdės montažinėje.

"Ir girdėsiu montažo režisieriaus replikas, – nusijuokė Daiva. – Kai nufilmuotoje medžiagoje norėjau iškirpti kadrą, kur vaikai žaidžia stalo futbolą, jis šūktelėjo: "Tu ką?! Tu taip prarasi žiūrovą, o jei paliksi šį kadrą – laimėsi". Tad futbolo neišvengsiu, o jei pateksiu į šią erdvę – prisitaikysiu."

Kas vyrams atneš alaus?

Buvusio vieno geriausių Lietuvos futbolininkų, A lygos prezidento Deivido Šembero mylimoji Oksana Zlatkovaitė nestokojo humoro jausmo.

"O kas vyrams atneš alaus? – pokštavo Oksana, paklausta, ką veiks, kai Deividas su draugais žiūrės futbolą. – Aš jau šešerius metus gyvenu su futbolu, nepriklausomai, vyksta čempionatas ar ne. Kasdien iš kažkur išlenda per televiziją tas futbolas."

Išgirdusi, kad čempionatas truks net iki liepos 10 dienos, apstulbo: "Mėnesį?! Siaubas. Net neturiu ką atsakyti".

"Kada prasidės futbolas? O, liuks, gerai, kad priminei. Būtinai reikės mūsų restorane pakabinti televizorių", – išgirdusi, kad startuoja futbolo šventė, nudžiugo dainininkė Mia.

Jos vyras nėra futbolo gerbėjas, kaip, beje, ir pati dainininkė. Jos dienotvarkė futbolo čempionato metu nesikeis: Mia koncertuos bei dirbs savo ir sutuoktinio restorane Druskininkuose.

"Jėzau, net neatsimenu, kada mačiau draugus, nes visą laiką praleidžiu Druskininkuose – restorane arba koncertuose, – atsiduso dainininkė. – Nebent mane aplanko draugai. Tad futbolas neturės jokios įtakos."



NAUJAUSI KOMENTARAI

TS-LKD-istė Onytė Kyšininkytė praneša:

TS-LKD-istė Onytė Kyšininkytė praneša: portretas
Spjaukit per petį į DELFI! Tai yra TS-LKD-istų skylė. DELFI dangsto jų vagis ir korupcininkus! Blokuoja komentarus!!!( Jūs, delfistai, stojat niešybės pusėn!!! Sveikinu!!) Delfi skaitytojas irgi turi teisę žinoti! Jei kam nepatinka, - niekas Jūsų neverčia skaityti.

Iš TS-LKD-istės Onytės Kyšininkytės nuotykių albumėlio:_1

Iš TS-LKD-istės Onytės Kyšininkytės nuotykių albumėlio:_1 portretas
P. S. TIESA - ONA DANUTĖ GRICIENĖ yra TS-LKD narė!!! Korupcijos pažiba!! Būk TS-LKD-istu ir vogsi, grobsi kiek norėsi! Jei kas – tave balne už kanopų prilaikys partijos bendraminčiai, onytės kyšininkytės klonai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!____Kaune teista už kyšininkavimą, TS-LKD narė(!), ona- danutė gricienė,- po to savo Kauno Žaliakalnio lopšely-daržely su savo iš kriminalizuotos aplinkos kilusia pavaduotoja alma žilinskiene net suorganizavusi kyšių ir duoklių išmušinėjimo gaują! Voliota ir kočiota spaudoje, internete, TV, turinti problemų dėl alkoholio, pati net teisme nesugebanti paaiškinti už ką atleidžia iš darbo žmones, teismuose prieš mane iššvaisčiusi virš 50 tūkstančių litų mokesčių mokėtojų pinigų, mokėdama man priteistas sumas bandžiusi nuvogti nuo manęs dalį pinigų (juos "išlupti" iš "garsiosios vadybininkės" prireikė net Generalinės prokuratūros ir VMI pagalbos!!!) ir t. t. ir t. t.- sėdi sau, direktoriauja kavutės su brendžiu įkalus!? Žandus papūtus ir ką!

Iš TS-LKD-istės Onytės Kyšininkytės nuotykių albumėlio:_2

Iš TS-LKD-istės Onytės Kyšininkytės nuotykių albumėlio:_2 portretas
O ko nesėdėt, jei už nugaros TS-LKD-istų partijos bendraminčiai, giminingos sielos, o virš jos savivaldybėje dar kupčinsko sukonstruota sėdi iš tokių gricienių gaunamų kyšiukų mylėtojų visa piramidė! Ištrauksi tokį bagdoniuką iš pagrindo ir piramidė gali griūti! O siaube! Šitiek dirbta, šitiek sunkumų ir gėdos pergyventa! Šitiek niekšybių prikrėsta!! Na, bet vertėjo pasistengti! Pinigėliai tik maloniai šlama, tarytum ošia!.. Svarbiausia - sąžinę kaip nors užsiliūliuoti, ir nutaisyti snukelį - lyg aš čia ir ne prie ko! Tokias gricienes skiria, nuima ir myli savivaldybių merai. Paplokime jiems!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių