„Fusedmarc“: „Eurovizijoje“ mūsų pasirodymas atrodys ir skambės kitaip

  • Teksto dydis:

Didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje „Fusedmarc“ pasirodymas atrodys ir skambės kitaip, LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“ sakė grupės narys Denisas Zujevas.

Lietuvos delegacijos vadovas Audrius Giržadas antrino, kad pasirodymas bus kitoks jau vien dėlto, kad tai – didžioji „Eurovizijos“ scena.

Paklaustas, ar visi taškai sudėlioti ir jau ramiai laukiama kelionės į Kijevą, A. Giržadas sekmadienį tvirtino, kad darbai iš tiesų baigti, tačiau ramu nėra: „Štrichai ir taškai jau tikrai sudėlioti, tai tiesa, bet dėl ramybės nežinau. Iš tikrųjų labai didelė atsakomybė tenka žmonėms, einantiems į tą konkursą. Manau, apie ramybę ne vieta kalbėti.“

Tos pačios nuomonės laikėsi ir D. Zujevas. „Gal atrodau ramus, bet viduje viskas dega“, – prisipažino atlikėjas.

Pasak D. Zujevo, „Fusedmarc“ pasirodymas Kijeve bus ne toks, kokį jį matė Lietuvos žiūrovai iki šiol: „Bus prieskonių, pasirodymas atrodys kitaip ir skambės kitaip. Pamatysite.“

Jam antrino A. Giržadas, kurio pastebėjimu, pokyčius lemia ir pati scena. „Jau vien tai, kad tai yra didžioji „Eurovizijos“ scena, lemia, kad viskas atrodys kitaip. Bus visiškai kitos vizualizacijos. Šiais metais mes jas darėme patys čia, Lietuvoje, bendradarbiaudami su Denisu ir Viktorija. Buvo truputėlį neramu, ar „Eurovizijos“ organizatoriai priims tą mūsų viziją, ar ne“, – neslėpė A. Giržadas.

Kokie darbai dar tebevyksta ir kokių pokyčių galima tikėtis, stebėkite reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Koks skirtumas

Koks skirtumas portretas
Koks skirtumas kaip skambes jums pries paskutine vieta jau garantuota del to galite butui tikri, tai daina pralaimetoja, bus visiska fiasko nes musu komisija visiskai ... zodziu spreskite patrys.

jonas

jonas portretas
Viskas super,mes su Jumis,sėkmės!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Atstovaus Lietuvą,o jie atrodo visai ne lietuviai...Kas jie tokie?Rusai,o gal žydai?Korekciją darė lyg ir Izraelio muzikalai?Na tada gali būti visai neblogai.Lauksim rezultato.Nenusiteikim taip pesimistiškai.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių