FTB išteisino B. Pittą dėl blogo elgesio su vaiku

  • Teksto dydis:

Po atlikto tyrimo Bradas Pittas (Bradas Pitas) buvo išteisintas dėl įtarimų, kad per ginčą lėktuve skrydžio metu blogai elgėsi su vienu iš savo vaikų, antradienį paskelbė Federalinis tyrimų biuras (FTB).

Įtarimai buvo susiję su numanomu incidentu rugsėjo mėnesį, šeimai skrendant iš Prancūzijos į Los Andželą. Esą buvo kilęs ginčas su jo 15-mečiu sūnumi Maddoxu (Madoksu). B. Pitto žmona Angelina Jolie (Andželina Džoli) tvirtino, kad aktorius smogė berniukui.

„Reaguodamas į pareiškimus, padarytus po p. Brado Pitto ir jo vaikų skrydžio, FTB patikrino aplinkybes ir toliau tyrimo nebetęs, – sakoma FTB pareiškime. – Jokie kaltinimai nebuvo pateikti“.

Tai jau antras B. Pitto apgynimas dėl minimo incidento – prieš dvi savaites 52 metų aktorių išteisino Los Andželo socialiniai darbuotojai, apklausę sutuoktinius, jų vaikus ir liudininkus.

41 metų A. Jolie rugsėjo mėnesį pateikė skyrybų prašymą, kuriame nurodo nesutaikomus skirtumus. Ji siekė viena gauti visas šešių poros vaikų globos teises.

B. Pittas, kuris prodiusavo geriausio filmo „Oskarą“ gavusį 2013-ųjų filmą „12 vergovės metų“ (12 Years a Slave), palaiko ryšius su visais šešiais vaikais ir siekė bendrų teisinių bei fizinių globos teisių.

Pagal laikiną poros susitarimą dėl globos, kuriam tarpininkavo Los Andželo apygardos vaikų ir šeimos reikalų departamentas ir kuris neseniai buvo pratęstas, jo susitikimus su vaikais prižiūri specialistas.

Pagal susitarimą A. Jolie fiziškai globoja vaikus, kurių trys, tarp jų – Maddoxas, yra įvaikinti. Vaikai su motina gyvena nuomojame name Los Andžele.

Pirmojo ryškumo Holivudo žvaigždės B. Pittas ir A. Jolie susituokė prieš dvejus metus Prancūzijoje, tačiau pora buvo nuo 2004 metų.

B. Pitto atstovas atsisakė komentuoti naujausius pranešimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių