Floridoje gyvenančios lietuvės klientai – įtakingi žmonės

Goda Marcinkevičiūtė nuo mažens galėjo mėgautis gimdytojų turtais: jos tėvui kažkada priklausė ne tik didžiulis verslas Mažeikiuose, bet ir nuosavas futbolo klubas. Tačiau žengti per gyvenimą stovėdama už tėvo nugaros lietuvė nenorėjo – ji studijavo, mokėsi kalbų ir tai davė rezultatų.

Šiandien moteris mėgaujasi Floridos saule, dirba įtakingoje advokatų kontoroje ir prekiauja milijonų vertės apartamentais. Jos klientai – garsūs ir įtakingi žmonės.

„Mūsų klientų bazėje yra gana nemažai sportininkų, dainininkų, pramogų pasaulio atstovų, lygiai taip pat turime ir paprastų žmonių, kurie sugalvojo, kad, tarkim, jiems nebemiela gyventi Rusijoje, jiems nebesinori gyventi Dubajuje, nori perkelti verslo dalį čia ar turėti naujus namus. Kai kurių žmonių, su kuriais dirbu, gyvenimo istorijos labai įdomios“, – pasakoja moteris.

Jei ne pasirašytos konfidencialumo sutartys, G. Marcinkevičiūtė galėtų valandų valandas pasakoti apie garsių žmonių poelgius, kurie, patekę į viešumą, tikrai nepapuoštų jų biografijų. Aštuonerius metus Floridoje gyvenanti moteris jau žino, kad staiga aplankiusi sėkmė, pasaulinė šlovė ir lyg iš dangaus nukritę milijonai dažniau pridaro žalos, nei duoda naudos.

„Didžiausia problema – profesionalūs sportininkai, kurie dar jauni patenka į NBA, NFL, NHL lygas. Kai žmogus pajunta pinigų skonį, atsitinka visko. Buvo ne viena istorija, kai buvo prašoma išlaikyti vaiką, o jis nepripažįstamas“, – prisimena pašnekovė.

G. Marcinkevičiūtė dirba ne tik advokatų kontoroje, bet ir pardavinėja nekilnojamąjį turtą. „Turi suktis, kaip gali, pinigai čia ant medžių neauga“, – tikina moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
Jei ne tavo tėvas tai baloje sėdėtum. Nieko tu nepasiekus tik arabus puti. Pabandyk nuo nulio pradėti tada ir pakalbėsim. Tu apgailėtinai atrodai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių