Filmuojant kalėdines užsklandas, J. Jankevičius prisijaukino triušį

Artėjant didžiosioms metų šventėms, penktadienį LRT TELEVIZIJOJE buvo filmuojamos kalėdinės užsklandos. Pagrindinę idėją – „Artumas šildo“ – atskleidė šešios situacijos, kuriose nusifilmavimo dvylika žinomų LRT TELEVIZIJOS veidų.  Vienoje iš scenų dalyvavęs gyvas triušis, net ir pasibaigus filmavimui, nebenorėjo palikti Justino Jankevičiaus rankų.

„Dabar Kalėdos labiau asocijuojasi su materialumu: galvojame, kokius daiktus turėtume nupirkti savo artimiesiems. LRT kalėdinių užsklandų tikslas – įkvėpti dovanoti vienas kitam rūpestį, jaukumą ir dėmesį. Norėtume, kad pirktines dovanas pakeistų brangaus žmogaus apkabinimas, geros emocijos ir buvimas šalia“, – pasakoja LRT Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadybininkė Eglė Žižytė.

Kalėdinių užsklandų idėja – „Artumas šildo“ – atsispindės visose nufilmuotose situacijose. Marijus Žiedas karšta arbata sušildys kompiuteriu besidarbuojančią Eglę Bučelytę, susvyravusią Ugnę Galadauskaitę, kabinančią snaiges, pagaus Deivydas Jursevičius. „Dainų dainos“ vedėjas Arūnas Valinskas skara apgaubs šąlančią kolegę Beatą Tiškevič. O „Labas rytas, Lietuva“ vedėjai Eglei Daugėlaitei J. Jankevičius padovanos gyvą triušį.

Tiesa, filmavimo metu iš vieno Vilniaus veislyno pasiskolintas triušis taip priprato prie J. Jankevičiaus rankų, kad nebenorėjo jų palikti net pasibaigus filmavimui.

„Tikimės, kad šventiniu laikotarpiu artumu dalinsis ne tik LRT darbuotojai, bet ir visos Lietuvos gyventojai“, – sako E. Žižytė.

Kalėdines užsklandas žiūrovai išvys pirmojo žiemos mėnesio pradžioje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių