Filmo „Slėpkit pamerges!“ žvaigždė V. Vaughnas sulaikytas girtas prie vairo

  • Teksto dydis:

Aktorius Vince'as Vaughnas (Vinsas Vonas) sekmadienį buvo areštuotas dėl įtarimų, kad vairavo girtas, pranešė policija.

Komedijų „Kvadratas“ (Dodgeball) ir „Slėpkit pamerges!“ (Wedding Crashers) žvaigždė V. Vaughnas buvo paryčiais sustabdytas prie blaivumo patikrinimo posto Pietų Kalifornijos pajūrio miestelyje Manhatan Biče.

48 metų aktorius, kuris pastaruoju metu ėmėsi ir rimtesnių vaidmenų, įskaitant darbą „Oskarą“ pelniusiame filme „Pjūklo ketera“ (Hacksaw Ridge), neišlaikė blaivumo testo, kurį pareigūnai nufilmavo, sakė seržantas Timas Zinsas.

V. Vaughno automobilyje buvęs keleivis areštuotas už pasirodymą apsvaigus viešoje vietoje. Aktoriaus automobilis konfiskuotas.

Abu vyrai taip pat vilkino tyrimą. Anksčiau policija tai buvo pavadinusi „pasipriešinimu areštui“, kuris apibrėžiamas tame pačiame baudžiamojo kodekso skyriuje.

V. Vaughnas pasirinko pateikti kraujo mėginį, o ne pūsti į alkoholio matuoklį, sakė T. Zinsas. Tyrimo rezultatai kol kas neaiškūs.

Manhatan Biče gyvenantis V. Vaughnas vėliau tą patį rytą buvo paleistas, bet turės pasirodyti Los Andželo apygardos aukštesnės instancijos teisme Toranse.

Pasak T. Zinso, jis negali plačiau komentuoti šio arešto, kol prokurorai neperžiūrėjo bylos ir nenusprendė, ar pateikti kaltinimus.

V. Vaughno atstovas Alanas Nierobas (Alanas Nirobas) sakė, kad nekomentuos.

Pirmoji apie aktoriaus areštą pranešė apie įžymybes rašanti svetainė TMZ.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oi

Oi portretas
Aciu kad praneset, mums tai taip svarbu zinoti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių