Filmavime ašarų nesulaikiusi Katažina: pamiršau ir apie kameras, ir apie makiažą

  • Teksto dydis:

„Yra tik devyniasdešimt sekundžių, kurios nulems gyvenimą“, − įsitikinusi dainininkė Katažina Nemycko.

Būtent tiek laiko turės jau šį šeštadienį per LNK startuosiančio muzikinio projekto – „Lietuvos balsas“ dalyviai, bandysiantys savo balsu ir talentu sužavėti jų klausančių mokytojų ir visų televizijos žiūrovų širdis.

Tiesa, charizmatiškajai dainininkei K. Nemycko, šiemet užėmusiai vieną iš galingojo projekto mokytojų kėdžių, nereikėjo nė pusantros minutės, kad suprastų – išskirtinis balsas gali sužavėti vos per kelias sekundes. Jau pirmojoje „Lietuvos balso“ laidoje matysime nuoširdžias Katažinos ašaras, kurios riedėjo per visą vieno dalyvio pasirodymą.

„Tai buvo ypatinga akimirka. Jo balsas mane visiškai užvaldė, įtraukė, tiesiog paskandino. Jaučiau jį kiekviena savo kūno ląstele. Daina buvo ne tik padainuota – ją pats dalyvis išgyveno scenoje, kiekvieną žodį. Tai tikra Dievo dovana. Todėl ir pasirodė ašaros. Tiesą sakant, net pamiršau, kad mane filmuoja, kad gali „nubėgti“ makiažas“, − prisipažįsta garsi dainininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sėkmės,

Sėkmės, portretas
Garsi, negarsi, bet turi sielą. Ji graži savo vidumi, o balsas tai tik priedas. Sėkmės Tau Katažina.

NA NA

NA  NA portretas
laiku ištiesta pagalbos ranka ,laiku atsiradimas vietoje labai padeda žmogaus saviraiškai išsiplėtoti ,kai kas katažina tau padėjo ,dabar tu turi šansą padėti , tavo širdį pavergusiems žmonėms ,,,,sėkmės išsipildyti svajonėms ,nusipirk gerą tušą ir galėsi verkti į valias .

vega

vega portretas
Na jau, nuo kada Katažyna garsi dainininkė, aš manau - ji garsi kad yra Zvonkaus draugė
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių