Festivalyje „Galapagai“ įvyko piršlybos

  • Teksto dydis:

Pasakiško oro antrasis vakaras festivalyje „Galapagai“ visiems susirinkusiems įsimins ne tik dėl mylimų grupių, kurioms koncertuojant visi choru traukia dainas. „Lilas ir Innomine“ pasirodymo metu scenoje netikėtai įvyko romantiškos piršlybos, į kurias publika sureagavo griausmingomis ovacijomis. Naujai iškeptų sužadėtinių Romano ir Karolinos dar vienas siurprizas laukė užkulisiuose.

Kai baltais marškiniais pasipuošęs festivaliautojas Romanas užlipo ant scenos, jo mylimajai Karolinai teko tik plačiai atmerktomis akimis stebėti, kas dabar bus. Po akimirkos ir ji pati jau buvo priešais ant kelio priklaupusį savo vaikiną. Ryžtingai ir drąsiai ištartas: „Ar tekėsi už manęs?“ nepaliko jokių neaiškumų. Karolina nė sekundės neabejodama pasakė „taip“. Jų piršlybas už kelių metrų stebėję reperiai negailėjo plojimų.

Jausmuose paskendusi porelė, vos nulipusi nuo scenos papuolė į žiniasklaidos glėbį, o netrukus sulaukė dovanos iš festivalio „Galapagai“ organizatorių ir „Burbulio vyninės“ – jiems buvo padovanotas butelis rožinio prosecco, kurį sužadėtinis Romanas galėjo pats atsidaryti husarišku principu – nukirsdamas kakliuką.

„Aš vis dar nesuprantu, kas vyksta“, – vis kartojo nuotaka, atsukdama atminties juostelę ir suprasdama, kaip kompanija ją maustė. „Su draugais tarėmės, ką reikia padaryti, kad viskas būtų puiku. Gėlės vis vien greitai nuvys, o štai pasipuošti reikėjo. Pasakėme Karolinai, kad po „Lilo ir Innomine“ koncerto mūsų draugas fotografas surengs gražią fotosesiją. Taigi, apsirengėme šiek tiek dailiau“, –juokėsi be penkių minučių jaunikis.

Planą pasipiršti būtent tada, kai scenoje gros „Lilas ir Innomine“ jis rezgė jau senai. „Mudu kartu esame keturis metus. Ir pagal „Lilo ir Innomine“ koncertus, kuriuose visuomet lankomės, aš mačiau, kaip mes augame. Tada beliko susisiekti su jais ir viską suderinti. Ačiū „Lilui ir Innomine“ ir „Galapagams“, kad tai pavyko“, – sakė Romanas.

„Žinojau apie tai, bet pakilęs ant scenos akimirką net ir pamiršau, kad bus piršlybos. Bet štai turime vieną naujai iškeptą „Galapagų“ sužadėtinių porą “, – juokėsi Lilas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

santa barbora

santa barbora portretas
o kodėl skyrybų festivaliuose neskelbia?

meksika

meksika portretas
va cia tai vyras. va cia tai serialas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių