F. Kirkorovas kine įkūnija šventąjį

  • Teksto dydis:

Nors žiemos švenčių maratonas jau praūžė, tačiau grįžus į darbus nereikėtų išsižadėti geros nuotaikos, o ją išlaikyti padės naujoji rusų romantinė komedija „Meilė Niujorke 3: žmonos atostogose“ (rus. „Liubov v bolshom gorode 3“). Šiame filme žiūrovai išvys stebuklus, juokingiausias situacijas ir meilę, kurios kiekvienas taip trokšta.

Šįsyk iš ankstesnių filmų „Meilė Niujorke“ pažįstami herojai Igoris (akt. Vladimiras Zelenskis), Artiomas (akt. Aleksejus Čadovas) ir Sauna (akt. Ville Haapasalo) įklimpsta į dar didesnius nemalonumus. Gražuolės jų žmonos (akt. Vera Brežneva, Svetlana Kchodčenkova ir Anastasija Zadorožnaja) išvyksta atostogų ir vyrai šventai įsitikinę, kad likti vieniems prižiūrėti vaikų nėra toks jau baisus darbas. Tačiau jau netrukus jie suvokia, kad mielosios atžalos be savo mamų priežiūros tampa tokiais pokštininkais ir išdaigininkais, kad suaugusiems gali net pritrūkti vaizduotės, rašoma filmo platintojų pranešime.

Tėvams balsu panorėjus, kad vaikučiai kuo greičiau užaugtų – šast ir šis troškimas tampa tikrove. Žinoma, ne be Šventojo (akt. Filipas Kirkorovas) pagalbos. Rezultatas – pakraupusios žmonos ir vaikystę praradę vaikai. Kaip atitaisyti žalą? Šventajam reikia tik vieno bučinio iš jo svajonių moters. Bėda tik ta, kad ji garsi ir yra toli Amerikoje. Ką jau kalbėti, kad šią pribloškiančią damą vaidina pati Sharon Stone.

Gausaus filmo herojų būrio laukia tolima kelionė, kuri nepašykštės kuriozų. Dėl bendro tikslo bičiuliams net teks drauge žengti prie altoriaus. Daug juoko, pokštų ir meilės išbandymų romantinėje komedijoje „Meilė Niujorke 3: žmonos atostogose“ nuo sausio 10 dienos.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių