„Eurovizijos“ rengėjams – byla dėl milijonų iššvaistymo

Generalinė Ukrainos prokuratūra iškėlė baudžiamąją bylą „Eurovizijos“ rengėjams dėl pinigų iššvaistymo, praneša inforesist.org.

Prokuratūros teigimu, „Eurovizijos“ organizatoriai esą manipuliavo viešaisiais pirkimais. Iš viso „Eurovizijos“ konkursui Kijeve buvo skirta 30 milijonų eurų. Skaičiuojama, kad už tokią sumą buvo galima surengti net tris tokias „Eurovizijas“.

Ukrainos prokuratūros atstovai teigia, kad „Eurovizijos“ rengėjai gerokai permokėjo už paslaugas bei prekes, kurios buvo įsigytos viešųjų pirkimų metu. „Eurovizijos“ rengėjai atkerta, kad pigesnes prekes ar paslaugas galinčios pasiūlyti įmonės nedalyvavo viešuose konkursuose. Taip pat jie teigia, kad visko reikėjo labai skubiai, tad ir kaina dėl ribotos laiko trukmės kilo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algimantas

Algimantas portretas
Tas kuris ligina fasistus su sukciais matyt yra pats sukcius. Jus atraskite nors viena atveja, kad karo metu fasistai butu nuskriaude nekalta lietuvi.Kiek simtu tukstanciu lietuviu vokeciai isgelbejo nuo komunistinio teroro, kurie pasitrauke kartu su vokieciais, taip pat ir Adamkus.O kiek nuo komunistinio teroro lietuviu isgelbejo s rusai, zidai, llenkai.Meluojant irgi reikia tureti saika.

Realybė

Realybė portretas
Nieko nuostabaus. Lietuvoje taip pat įvykos su "Vilniaus Europos kultūros sostinė". Taip elgtis yra europietiška. Svarbiausia laižyti Briuselio ir JAV klerkų batus. Tą daro Lietuvos veikėjai, taip pat elgesi Kijevo fašistai. Kurių nereikioa tapatinti su Ukraina. Ateis laikas ir fašistinė valdžia atsidurs už grotų už nusikaltimus Donbase ir Odesoje.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių