„Eurovizijos“ nugalėtojas S. Sobralis – kritinės būklės

  • Teksto dydis:

Portugalijos dainininkas Salvadoras Sobralis, šiemet triumfavęs Kijeve vykusiame „Eurovizijos“ dainų konkurse, pasunkėjus būklei šiuo metu vienoje Lisabonos ligoninių kovoja dėl savo gyvybės, praneša „Deutsche Welle“.

„Kova su laiku“ – taip atlikėjo artimieji apibūdino dabartinę jo sveikatos būklę, informavo laikraštis „Correio da Manha“. Šeima atsisakė pateikti išsamesnį komentarą.

Portugalijos žiniasklaidos žiniomis, „Eurovizijos“ nugalėtojas šiuo metu yra intensyvios terapijos skyriuje. S. Sobralio būklė apibūdinama kaip „stabili, bet kritinė“.

Paskutinį koncertą 27-erių metų Portugalijos dainininkas surengė rugsėjo mėnesio pradžioje. Pasirodymas buvo pavadintas „Iki pasimatymo“. Vėliau S. Sobralis buvo paguldytas į Lisabonos ligoninę. Atlikėjas laukia širdies persodinimo operacijos.

Svetainė eurovisionary.com yra skelbusi, kad S. Sobralis koncertus stabdo todėl, kad reikia „kontroliuoti savo sveikatos būklę“. Jo atstovai teigė, kad atlikėjas „nepajėgus koncertuoti dėl sveikatos būklės“.

Rugsėjo pradžioje viename „Facebook“ socialiniame tinkle paskelbtų vaizdo klipų portugalų atlikėjas teigė, kad „atėjo laikas padovanoti savo kūną mokslui“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių