„Eurovizijos“ atrankoje dalyvavęs J. Veklenko: nenoriu būti banalus atlikėjas

  • Teksto dydis:

Jurijaus Veklenko muzikinė karjera įgauna pagreitį. Po itin intensyvaus „Eurovizijos“ atrankos periodo, kuriame atlikėjas dalyvavo su skandalingąja Lolita Zero, pristatęs debiutinį savo singlą „Leiski man“, šiandien atlikėjas pristato dar vieną savo kūrybos kūrinį „Prisimink“.

„Labai laukiau, kol žmonės galės pasiklausyti šio kūrinio. Jis, kaip ir pirmasis kūrinys, yra labai artimas man. Priežastis labai paprasta – niekada neskubu rašydamas dainos tekstus ir juos išleidžiu tik tikėdamas. Nenoriu būti banalus atlikėjas, už kurį viską padaro kiti ir belieka parodyti savo „gražų“ veidą“, – atvirauja atlikėjas.

Jurijus jau ne kartą įrodė, kad scenoje yra nuoširdus ir viską daro užtikrintai. Visai neseniai atlikėjas savo jėgas išbandė ne tik muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“, bet ir nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje. Čia jis pasirodė kartu su skandalinguoju aktoriaus Gyčio Ivanausko personažu Lolita Zero.

„Iš gyvenimo stengiuosi imti viską, ką jis suteikia, tačiau esu visiškai susikoncentravęs į savo kūrybą ir solinę karjerą. Noriu rasti mano muzikai prijaučiančių gerbėjų ratą, todėl naujasis kūrinys „Prisimink“ yra kitas žingsnis, siekiant šio tikslo. Visada norėjau ir norėsiu sudėti kiek įmanoma daugiau savo emocijų į dainas, kad žmonės klausydami galėtų viską pajausti garsų pagalba“, – teigia pozityviai nusiteikęs Jurijus.

Kūrinyje „Prisimink“ Jurijus perteikė savo emocijas, susijusias su praeities ir dabarties klaidomis, kurios neretai būna paremtos vadovavimusi jausmais.

Jau kovo 10 d. atlikėjas surengs solinį pasirodymą Vilniaus naktiniame klube „Soho“, kur pristatys pirmuosius savo kūrybos rezultatus ir gerai žinomus hitus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių