„Eurovizijoje“ nusprendusi dalyvauti A. Pilvelytė: ji manęs nepaleidžia

  • Teksto dydis:

„Ji manęs nepaleidžia“, – taip apie „Eurovizijos“ dainų konkursą kalba Aistė Pilvelytė. Moteris vėl nusprendė varžytis dėl teisės atstovauti Lietuvai populiariausiame Europos dainų konkurse.

Šiuo metu aktyviai prie naujojo savo albumo dirbanti 37-erių metų A. Pilvelytė ketino praleisti 2017 metų nacionalinę „Eurovizijos“ atranką.

„Tikrai nedalyvausiu“, – dar prieš mėnesį mums nuoširdžiai sakė Aistė.

Tačiau nuvykusi į Rygą pas dainininkę ir kūrėją Aminatą Savadogo, kuri sukūrė kelias dainas jos albumui, A. Pilvelytė savo poziciją netikėtai pakeitė.  

„Dvi dainas mano naujam albumui kurianti Aminata, kartu klausantis vieno kūrinio, staiga tarė: ši daina tiktų „Eurovizijai“. Kada reikia atiduoti paraiškas? Man net šiurpuliukai nubėgo, net minčių apie tai neturėjau. Tačiau vis dėlto – dalyvausiu. Šis konkursas manęs nepaleidžia“, – juokėsi Aistė.

Aminata, kuri 2015 metais dalyvavo šiame konkurse, už netradicinę, savitą dainą „Love Injected“ ir stilių, sulaukė labai daug gerbėjų komplimentų ir užėmė šeštąją vietą.

Praėjusiame konkurse su Aminatos kurtą daina „Heartbeat“, Justs, užėmė 15-ą vietą.

Aistei sukurta Aminatos daina „I‘m like a wolf“ labai skiriasi nuo ankstesnių A. Pilvelytės dainų.

„Melancholia“, „You bet“, „Emotional crisis“ yra melanholiškos ir visomis prasmėmis skiriasi nuo naujos dainos, – neslėpė Aistė. – Manau ji patiks ir jaunimui, nes čia yra šokio ritmų.“

Tačiau šis kūrinys nėra lengvas: yra daug aukštų falcetinių ir žemų natų, pilno balso.

„Tai – kūrinys apie stiprią moterį, kuri niekada nepasiduoda, viešai nerodo savo ašarų, o jeigu verkia, tai tyliai savo sieloje. Ji visą savo gyvenimą laužydavo taisykles, visada tvirtai laikydavosi savo nuomonės, savo tikslų.Tai moteris, kuri visada eina į kovą ir ją laimi“, – teigė A. Pilvelytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LEO

LEO portretas
Saunuole Aiste,neklausyk visokiu kvailu komentaru.Pirmyn i pergale,jug kazkada tai turi pasisekti.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Saunuole Aiste. Sekmes!

Reikia

Reikia portretas
Turėt savigarbos,ponia...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių