B. Moisejevas savo mylimajai išrinko kelių milijonų vertą dovaną

  • Teksto dydis:

Vienas ryškiausių ir originaliausių Rusijos estrados dainininkų Borisas Moisejevas per šiuos Naujuosius metus padovanos neeilinę dovaną savo mylimajai.  Kaip skelbia rusiškasis BBC, ekscentriškasis atlikėjas verslininkei Adel Todd išrinko daugiau nei 3,7 mln. kainuojantį butą Dubajuje.

Naujausias B. Moisejevo pirkinys – aukščiausio pasaulyje pastato Khalifa Tower, siekiančio 829,8 m – 102-ame aukšte. 115-ios kvadratinių metrų apartamentuose du erdvūs miegamieji ir milžiniška svetainė. Naują meilės lizdelį Borisas Moisejevas savo išrinktajai planuoja įteikti iškart po koncertų Lietuvoje, per šeimos vakarienę Majamyje, gruodžio 20 dieną.

B. Moisejevas atskleidė, kad pirkti butą garsiajame dangoraižyje jis svajojo dar pernai. Šiemet žymus šoumenas džiaugiasi, kad palankiai susidėliojus aplinkybėms, svajonė tapo realybe.

Rinkdamasis būstą, B. Moisejevas atkreipė dėmesį, kad jo mylimajai čia nebūtų nuobodu: aplink daugybė prabangių parduotuvių, restoranų, paplūdimiai, vandens parkai, net zoologijos sodas.

Borisas Moisejevas su verslininke ir dainininke A. Todd kartu jau beveik 20 metų. 2010 m. jie planavo susituokti, tačiau vėliau nusprendė, kad tai – bereikalingas popierizmas.

Prieš didžiąsias žiemos šventes B. Moisejevas surengs du išskirtinius koncertus Lietuvoje. Gruodžio 16 d. Borisas Moisejevas koncertuos Vilniaus „Siemens“ arenoje, o gruodžio 17 d. – Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Bilietus į B. Moisejevo koncertą Vilniuje platina „Tiketa“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių