Iš ekranų dingusi J. Žiogaitė: šeimoje aš – emocijų kratinys

  • Teksto dydis:

Serialų „Moterys meluoja geriau“ ir „Rezidentai“ žvaigždė Justina Žiogaitė – televizijos žiūrovų numylėtinė. Tačiau mylimą darbą kylanti aktorė šiandien palikusi antrame plane. Jau šiandien TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ J. Žiogaitė pasakos apie visai neseniai prasidėjusius motinystės džiaugsmus bei rūpesčius, karjerą ir mylimą vyrą.

Pakvietusi į namus Panevėžyje aktorė atskleidė savo ramią ir motinystės džiaugsmų kupiną kasdienybę. Tačiau  prisipažino, kad iki šiol tokio sėslumo ir ramybės jos gyvenime nebuvo.

„Aš visąlaik reikalavau dėmesio, norėjau būti matoma. Buvau gal netgi bjauraus charakterio, sakyčiau. Visąlaik išsireikalaudavau, ko noriu“, - prisimins aktorė.

Žinoma moteris jau ne vienerius metus žiūrovus stebina kuriamais personažais. Nors dirbant dažnai visiškai neturėdavo laisvo laiko, o diena prasidėdavo 5 val. ryto, J. Žiogaitė kitokiame kelyje savęs neįsivaizduoja. „Niekada neįsivaizdavau savęs rimtesnėje profesijoje. Jeigu reikėtų kiekvieną dieną sėdėti prie kompiuterio, nusižudyčiau tikriausiai“, – juokaus kylanti žvaigždė.

Mano vyras yra labai racionalus žmogus, nesvarbu, kad jis menininkas. Jis mūsų šeimos blaivus protas, o aš emocijų kratinys.

J. Žiogaitės gyvenimo palydovas – taip pat aktorius. Aktorė tikino, kad su vyru Arnu Butkumi vienas kitą idealiai papildo. „Mano vyras yra labai racionalus žmogus, nesvarbu, kad jis menininkas. Jis mūsų šeimos blaivus protas, o aš emocijų kratinys“, – apie santuoką atviraus aktorė.

Prieš du mėnesius tapusi mama, aktorė dėl motinystės atsisakė ne vieno pasiūlymo. Aktorė prisipažins, kad pirmasis mėnuo su dukryte jai buvo nelengvas, tačiau džiaugiasi vyro pagalba. „Mano vyras labai atsidavęs ir man, ir dukrai. Kiekvieną kartą tik grįžęs iš darbo, nusimauna batus, nusiplauna rankas, ima dukrą ir sako: eik, eik ramiai nusiprausk, ramiai atsigerk arbatos, pabūk su savimi. Jo pagalba – šimtaprocentinė“, – džiaugsis J. Žiogaitė.

Laiminga moteris šiandien sako turinti viską. „Turiu angelą sargą. Nežinau, kodėl man taip sekasi, ir net šiek tiek baisu, visa tai, ko aš panoriu, anksčiau ar vėliau įvyksta. Stengiuos visada už tai padėkoti. Taip kiekvieną dieną ir dėkoji už sveiką dukrą, gerą vyrą, gerą darbą“, – su šypsena laidoje atviraus J. Žiogaitė.

Kaip J. Žiogaitei sekasi tvarkytis su motinystės rūpesčiais? Kokią laimingos santuokos paslaptį išduos aktorė? Apie visa tai ir dar daugiau – jau šiandien, 18 val. gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių