E.Dragūnas – apie ištikimybės svarbą

Kartais jis arogantiškas, o kartais atrodo taip, kad, regisi, padovanos visą pasaulį. Mandagus ir paprastas. Piktas ir atšiaurus. Bet nei jo gėris, nei blogis neatrodo pridengti veidmainio kauke.

– Egidijau, tu tik ką aplankei močiutę, meiliai bendrauji su sūnumi Deividu, esi linksmas, tačiau kita tavo dalis – tarsi juodas šešėlis. Turi du veidus?

– Draugai sako, kad turiu septynis veidus, – juokiasi. – Taip, aš mėgstu spalvingą gyvenimą, pažįstu įvairių žmonių ir iš kiekvieno kažką perimu. Ir daug gero, ir blogo. Žiūriu įvairius filmus, klausausi įvairios muzikos, iš to taip pat gaunu dalį gero, dalį blogo.

Kiekvienoje situacijoje žmogus elgiasi skirtingai. Noriu gyventi gerai, žmoniškai. Tikiu Dievu, manau, kad jis viską mato. Įsitikinau, kad jei gyveni sąžiningai, tau sekasi. Stengiuosi gyventi sąžiningai ir, svarbiausia, būti sąžiningas prieš save.

– Tačiau norėti ir stengtis – viena, kaip tai pavyksta – kita. Esi sakęs, kad tave kartais aplinka verčia būti arogantišku.

– Tai priklauso nuo situacijos. Bet šiandien pernelyg gražus rytas, kad šnekėčiau apie nelinsmus dalykus. Viskas manyje gerai, šiandien noriu kalbėti apie kažką kita, – balse pasigirsta valdingos gaidelės.

– Apie ką šiandien nori kalbėti?

– Rugsėjo 4-ąją organizuojame specialų renginį vaikams, paaugliams. Dažniausiai grupės SEL koncertai prasideda pirmą, o baigiasi apie 3-4 valandą nakties. Šį kartą prie "Combo" renginys prasidės 19 valandą. Bus daug šviesos efektų, hiphopo, po to pasirodys Vilniuje gyvenantis kaunietis Mario Basanov, kuris puikiai į Lietuvą integruoja pasaulio muziką. Mes grosime nuo 21 valandos. Norime, kad ateitų daug jaunimo ir blaiviai praleistų laiką.

– Hm. Dragūnas propaguoja blaivybę?

– Ne. Žinoma, kartais esant progai pasimėgauju šampanu ar dar kuo nors. Tačiau norime, kad paaugliai gyventų sveikai. Rugsėjo 1–ąją mano Deividas eis į darželį, netrukus susipažinsiu su jo būsimaisiais draugais.

– Dabar vėl kalbi ramiai, solidžia intonacija. Blogas berniukas – tik tavo charizmos dalis?

– Ne. Esu įvairiapusis žmogus. Pastaruosius tris mėnesius gyvenu ramiai. Mane vertina dėl muzikos, o ne charizmos.

Netrukus Vilniuje parodysime naują savo šou. Prie albumo dirba penki prodiuseriai, savo indėlį įneš žmogus, dirbęs su Beyonce, Madonna, Snoopu. Tai bus naujas šuolis Lietuvos muzikoje. Viskas, daugiau neturiu ką pasakyti.

– Kai sūnus paaugs, ką tu jam patarsi? Kokią pamoką pasiūlysi iš savo patirties?

– Pasakysiu ne vieną dalyką. Labai noriu, kad jis būtų laimingas, patarsiu atsirinkti draugus, būti protingam ir į viską žvelgti su meile. Meilę lydi sėkmė. Meilę draugams, darbui, namams, tėvynei...

– ...moteriai?

– ... moteriai. Bet neseniai draugas perskaitė gruziniško eilėraščio žodžius: sudegęs jau niekada neliepsnos. Aš jau mylėjau... Dabar man svarbiausia šeima, namai, draugai, karjera, tik po to – meilė moteriai.

– Modelis Rima Triškutė, su kuria, berods, draugavote, neseniai pareiškė: Selas mane įskaudino ir tai bus mano gyvenimo pamoka.

– (Pauzė)... Nežinau net, ką pasakyti.

– Tai buvo gražus vyriškas nuotykis?

– Ne, tai buvo daugiau. Mes bendravome. Bet man nepatinka šių laikų tendencijos: čia – mano diržas, čia – mano batai, o čia yra mano draugas. Viskas vieša kaip ant delno. Gal ji nesupranta, kad kartais yra naivi? Yra kas man labai nepatinka, yra, su kuo aš bendrauju, bet visiems nesigiriu. Yra asmeniškų dalykų, o kai apie tai kalbama kitiems... Skaudi pamoka.

– Saugai gero vyro reputaciją?

– Daug kas mano, kad turėjau milijardus moterų. Bet tiesa ta, kad aš jų galėjau turėti daug daugiau nei turėjau. Tačiau mano gyvenime buvo tik penkios reikšmingos moterys. Ištikimybė man labai svarbi... Viskas. Dabar aš tikrai viską pasakiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius1

Saulius1 portretas
Šou šou šou... Bet greit visi tie 'šou' atsibos, kas tuomet?
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių