E. Sodeika: šokti pradėjau tik todėl, kad nemėgau popiečio miego darželyje

Pasaulio šokių čempionatuose ne kartą prizines vietas užėmusi šokėjų pora Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė labiausiai jaudinasi šokdami ne didžiausiuose pasaulio miestuose, o gimtojoje šalyje. Prieš prasidedant pasaulio standartinių šokių čempionatui Vilniuje, pora LRT TELEVIZIJOS laidai „Gyvenimas“ papasakojo apie savo karjeros pradžią.

„Prieš pasaulio čempionatą, kuris vyks mūsų šalyje, apima didingumo jausmas. O vidinis virpuliukas jaučiamas dar gerokai prieš jam prasidedant“, – pasakoja šokėjai.

I. Žukauskaitė pradėjo šokti vos ketverių. Jau pirmą kartą pabuvojusi ant parketo, suprato, kad tai – jos pašaukimas. O štai ne kartą prizines vietas pasaulio čempionatuose su partnere užėmęs E. Sodeika prisipažįsta, kad šokti pradėjo tik dėl to, kad treniruotės vykdavo darželio popiečio miego laiku.

„Mama ir kaimynė įkalbėjo šokti su kaimynės dukra. Sutikau tik dėl to, kad nemėgau popiečio miego darželyje, o treniruotės vykdavo būtent tuo metu. Tad darželyje pabūdavau iki pietų, pašokdavau treniruotėje ir keliaudavau namo“, – apie šokių karjeros pradžią pasakoja E. Sodeika.

Visą interviu žiūrėkite LRT TELEVIZIJOS laidoje „Gyvenimas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių