E. Green krūtinė privertė susinepatoginti JAV kino pramonės asociaciją

  • Teksto dydis:

Viena moteris rugpjūčio pabaigoje Lietuvos kino teatrus pasieksiančiame kriminaliniame veiksmo trileryje „Nuodėmių miestas 2“ (angl. „Sin City: A Dame to Kill For“) pakurstys net pačių dorovingiausiųjų aistras.

Viena moteris rugpjūčio pabaigoje Lietuvos kino teatrus pasieksiančiame kriminaliniame veiksmo trileryje „Nuodėmių miestas 2“ (angl. „Sin City: A Dame to Kill For“) pakurstys net pačių dorovingiausiųjų aistras. Nenuostabu, kad filmo herojai dėl jos bus pasiryžę net nužudyti, o štai JAV kino pramonės asociacija (MPAA) net paskelbė, kad šios damos, kurią įkūnijo Eva Green, plakatas kliūva moralės sergėtojams.

Tačiau kritika dėl pernelyg gundančios E.Green nuotraukos anaiptol nenuliūdino filmo kūrėjų Roberto Rodriguezo ir Franko Millerio, o bulvarinė žiniasklaida, kurioje dažnai mirga kur kas atviresnių vaizdelių nevyniodama žodžių į vatą išvadino JAV kino pramonės asociacijos atstovus davatkomis. „Pripažinkite, Eva Green tiesiog per seksuali šiam plakatui“, – pasipylė komentarai.

Bruzdesys kilo po to, kai JAV kino pramonės asociacija nepritarė E.Green plakatui dėl nuogumo. „Matomas linkis po krūtimi, o permatoma suknelė leidžia matyti dalį spenelio“, – taip savo vertinimą argumentavo asociacijos atstovai. Nors patys filmo kūrėjai tokių kalbų oficialiai nekomentavo, norėdami išvengti konflikto, jie E.Green grožybes pridengė šiek tiek labiau, paversdami suknelės audinį mažiau permatomu.

Skirtumą pamatyti galite čia (originalus plakatas dešinėje).

Gundanti E.Green figūra buvo užkliuvusi ir JAV televizijai ABC, kurios atstovai teigė, esą dėl balto, perregimo rūbo aktorė atrodo nuoga ir todėl atsisakė transliuoti „Nuodėmių miestas 2“ anonsą. Pati E.Green teigė, kad situacija jai atrodo kvaila. „Visas šis sąmyšis tiesiog juokingas. Kino pramonėje yra tiek daug baisesnių dalykų, o tas seksualumas net nebuvo provokuojantis. Juolab nebuvau nuoga“, – žurnalui „Vanity Fair“ sakė ji.

Kitos ryškios filmo aktorės Jessica Alba ir Rosario Dawson išvengė dorovės prižiūrėtojų kritikos, nors jų herojų plakatuose taip pat nestinga nuogo kūno. Naujajame neo-noir stiliaus kriminaliniame veiksmo trileryje „Nuodėmių miestas 2“ žiūrovai taip pat išvys Mickey Rourke‘ą, Bruce’ą Willisą, Josephą Gordoną-Levittą, Joshą Broliną ir kitus.

Žudikai, miesto padugnės, puolę angelai ir susitepę šventieji iš nuodėmingiausio miesto gatvių į Lietuvos kino teatrus sugrįžta nuo rugpjūčio 29 dienos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių