E. Dragūnas: „SEL Grand Show“ pranoks net muzikos festivalius su užsienio atlikėjais

  • Teksto dydis:

Egidijus Dragūnas sako, kad renginiui jau visiškai pasiruošta, jis net neabejoja, jog "SEL Grand Show" bus didžiausias lietuviškas renginys šią vasarą, savo masiškumu ir rekordais pralenksentis net ir muzikos festivalius su užsienio žvaigždėmis.

Iki liepos 5 dienos, kuomet Klaipėdos vasaros estradoje rankas į viršų kels net penkiolika tūkstančių grupės "Sel" gerbėjų, liko savaitė. Egidijus Dragūnas sako, kad renginiui jau visiškai pasiruošta, jis net neabejoja, jog "SEL Grand Show" bus didžiausias lietuviškas renginys šią vasarą, savo masiškumu ir rekordais pralenksentis net ir muzikos festivalius su užsienio žvaigždėmis.

"Vakar buvome susitikę su Klaipėdos miesto meru Vytautu Grubliausku, perdaviau jam 200  bilietų, kurie atiteks daugiavaikėms, neįgalių bei ligotų vaikų šeimoms. Juos pakviesti į koncertą jau tapo gražia tradicija, norime ją ir toliau tęsti. Tegu reginiu pasidžiaugia ir tie, kurie savo išgalėmis to padaryti tiesiog neįstengtų", – sakė Selas.

E. Dragūno teigimu, koncertui jau visiškai pasiruošta, o jau lygiai už savaitės, ketvirtadienį, estradoje ims kilti rekordinio dydžio scena. Jos plotis sieks 40 metrų, aukštis bus 12 metrų. Koncertas bus įspūdingas ir savo techniniu raideriu, visa įranga atsieis beveik 400 tūkstančių litų. Iki šiol vasaros estradoje į pirmąjį "SEL Grand Show" buvo susirinkę 12 tūkstančių gerbėjų, kitais metais čia šėlo 13 tūkstančių. Šiemet, kaip planuojama, renginyje dalyvaus jau 15 tūkstančių fanų.

"Duris atversime 19 val., nuo 21 val. scenoje gros garsiausias Lietuvos didžėjus Ignas. Grupė "Sel" gerbėjams pasirodys 21 val. Jei matysime, kad ne visi spėjo susirinkti ir prie įėjimų vis dar stovi eilės, dešimt-penkiolika minučių palauksime. Beje, susirinkusius nemokamai vaišinsime "Coca-Cola" gėrimais. Jie bus ypatingomis etiketėmis, kurias puoš mūsų dainų pavadinimai", – sakė atlikėjas.

Jau anksčiau Selas skelbė, jog susirinkusieji išvys ir įspūdingus fejerverkus, kurie dangų papuoš koncerto pabaigoje.

"Grupės "Sel" gerbėjai žino, kad kaskart organizuodami koncertą netaupome ir pasistengiame nustebinti naujais ir itin originaliais sprendimais. Šįkart ir vėl bus ką prisiminti: renginį užbaigsime didžiuliais fejerverkais. Jei esate matę fejerverkus, kuriais Klaipėda pasipuošia per Jūros šventę, tai mūsiškiai savo dydžiu ir kaina bus net keturiskart įspūdingesni", – sakė Selas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

suskis

suskis portretas
o jis dieviskai keiksis? mes tirpstam nuo jo keiksmazodziu!

to tragedija

to tragedija portretas
tai tu tragedija, nes viskas negerai, tesugebi tik burbeti

tragedija

tragedija portretas
Oj bl... vel tas dolbanas fejerverkas trugdis man ir vaikui miegoti zinokit per ilgas jis ir tikrai nemalonu kai salia gyveni viso to brudo klsusitis
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių