E. Dragūnas pasidalijo patirtimi: niekada pigiai neparsidavinėk

  • Teksto dydis:

Savo patirtimi, kaip tapti žvaigžde ne penkiolikai minučių, o dešimtmečiams, dalijasi Egidijus Dragūnas-SEL. „Niekada pigiai neparsidavinėk“, – su šypsena teigia nesuskaičiuojamos gausybės hitų kūrėjas.

Jau šį sekmadienį, 19 val.,  LNK televizijos žiūrovai išvys muzikinio projekto „Finalo ketvertas“ premjerą. Tik tuomet paaiškės, kas buvo atrinkti užimti finalininkų muzikinius sostus bei kas išdrįs jiems mesti iššūkį.

„Finalo ketverto“ išskirtinumas – norintys mesti iššūkį sėdintiems sostuose galės tai padaryti bet kuriuo metu, kol vyks projektas. „Jei jaučiate, kad galite iškovoti pergalę ar net tiksliai žinote, kurį ketverto narį nukautumėte dvikovoje, – bet kada galėsite pildyti anketą www.lnk.lt ir gal jau kitą sekmadienį stovėti scenoje“, – atskleidė projekto rengėjai.

Vis dėlto, neretai muzikiniuose projektuose išgarsėję dainininkai nesusitvarko su užplūdusia dėmesio banga ir galiausiai lieka užmarštyje. Ne paslaptis, kad išsaugoti taip staigiai sukauptą populiarumą – daug darbo ir užsispyrimo reikalaujantis procesas.

Savo patirtimi, kaip tapti žvaigžde ne penkiolikai minučių, o dešimtmečiams, dalijasi E. Dragūnas-SEL. „Niekada pigiai neparsidavinėk“, – su šypsena teigia nesuskaičiuojamos gausybės hitų kūrėjas.

Projekto vedėjai – Rolandas Mackevičius ir Mantas Stonkus. Teisėjų trejetukas: Vidas Bareikis, E. Dragūnas-SEL ir Martynas Tyla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dragūnai

Dragūnai portretas
Kiek kainuoji nakčiai kad brangiai parsidavinėji.

Balvons

Balvons portretas
Egi? Mokaisi is klaidu. Juk kam tie panty? Cia LT . AS JAU SENJAI KITUR GASTROLOJU AJE :)

kaunas

kaunas portretas
klaunas visada buvo...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių