E. Daniūtė atskleidė, ko laukiasi: sūnaus ar dukters

  • Teksto dydis:

Viena garsiausių visų laikų Lietuvos šokėjų Edita Daniūtė ir jos mylimasis šokėjas Mirko Gazzoli pavasarį turėtų susilaukti sūnaus.

36 metų moteris socialiniame tinkle "Facebook"pasidalino nuotrauka, kurioje ji įsiamžino su savo šokių partneriu ir mylimuoju – italu M.Gazzoli. Nuotraukoje Mirko švelniai apkabinęs E.Daniūtė pilvą.

"Šou pasibaigė. Geros naujienos. Pavasarį mes susilauksime nuostabaus berniuko, – sakė laiminga Edita, o po to, skrisdama su mylimuoju iš Japonijos sostinės Tokijaus mums parašė. - Vardo dar neturime, bet būsimas mažius labai laukiamas ir planuotas."

E.Daniūtė iš pirmosios santuokos su advokatu Mindaugu Vasiliausku dar augina 8 metų dukterį Evitą. Pora išsiskyrė po 7 metų santuokos – 2015 metų kovo 23 dieną.

E. Daniūtė ir M. Vasiliauskas buvo susituokę civilinės metrikacijos biure, bet ne bažnyčioje.

Dar prieš kelerius metus ji prasitarė norinti apsivilkti baltą suknelę, nueiti į bažnyčią ir ten duoti santuokos įžadus, tačiau šių metų sausį Edita jau buvo kitokios nuomonės: "Šią stotelę jau pravažiavau ir iš to išaugau."

Tačiau jau vasarą Edita prasitarė, kad jos ilgametis šokių partneris M.Gazzoli jau yra ir jos mylimasis



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
ar butina pliotkus nesioti? Laukiasi ir tegu sau ramiai laukiasi.Anokia cia garbe ,issiskyrusi moteris ir tiek....pagaliau turi giminiu ir pazystamu....

ona

ona portretas
ir kam tai rūpi,kad laukiasi,nesugalvojat nieko įdomesnio,svarbu tik rašyti!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių