Džiugi žinia B. Nicholson šeimoje: moteris laukiasi ketvirto vaikelio

  • Teksto dydis:

Kulinarė, knygų autorė, laidų vedėja Beata Nicholson ir jos vyras, verslininkas Tomas Nicholsonas socialiniame tinkle pasidalino džiugia naujiena – šeima laukiasi ketvirtos atžalos.

Tris vaikus auginantys B. Nicholson ir T. Nicholsonas šiomis dienomis gyvena ypatingu laukimu, nors pripažino, kad viešai prabilti apie nėštumą nebuvo lengva.

„Man buvo gana keista ir truputį nedrąsu garsiai prisipažinti: aš noriu dar vieno vaiko! Nes norėti pirmo – priklauso, antro – normalu, trečio – po pertraukos aišku, suprantama, bet ketvirto???!!!! Ką tu sau galvoji? Tu proto netekai? Kažkaip man atrodė, kad tokia bus bendra nuomonė“, – rašė kulinarė.

Moteris, dėstydama mintis, taip pat teigė, kad ši žinia – geriausia dovana esamiems vaikams, o ypač – jauniausiajam Hariui, kuriam su mažu broliuku ar sesute augti bus tik smagiau.

„Visi elgiasi pagal savo patirtį ir taip, kaip jiems atrodo geriausia. Man nebuvo sudėtinga auginti Izabelę ir Jurgį vieną po kito, aš kasdien džiaugiuosi, kad turiu sesę, kuri praktiškai tik vos vos jaunesnė“, – mintimis dalinosi moteris.

B. Nicholson neslėpė, kad ketvirtasis vaikelis nesukels didelių rūpesčių, kadangi šeima – gyvenimo pilnatvės dalis.

„Tomas tikrai augina vaikus su manimi, tad aš galiu ir šeimoje, ir veikloje būti... Taigi – ketvirtas vaikas! Taip jutau ir taip norėjau. Žinoma, pasakytumėt, kad tai – niekada nesibaigianti buitis ir amžina virėjos, skalbėjos karjera namuose, bet juk ir meilės, tikrumo, pilnatvės ir veiklos niekada netrūks“.

TV laidų vedėja su vyru augina dukrą Isabellą Meilę ir sūnų Jurgį George'ą, o trečiojo kūdikio Hario susilaukė 2017 metų pavasarį.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
kai yra galimybių ir sveikatos auginimui- duok Dieve,gal ir dar daugiau. Tikrai. Sveikatos. Tačiau, nėra reikalo,bent kol kas skelbtis. Na, o kulinarinės laidos (jau visur) tikrai pabodo. Atrodo,kad lietuvės bukaprotės, nemoka nei kepti, nei virti...atsiprašau- nei tamponų,nei įklotų panaudoti. Be to,juk visi žino,kad kraujas raudonas,o ne mėlynas. Taip pat nuobodžios laidos, kurias veda: G.Gurevičiūtė, I.Stonkuvienė. Gaila,kad "nuriedėjo" ir E.Mildažytė su savo šou. Su "Bėdų turgumi" ,nors žmonėm iš tikro pagelbėdavo. O dabar...?!

Vanda

Vanda portretas
jei tik turite finansinių galimybių auginti o meilės visada užtenka savo vaikams šaunu dieve duok jiems sveikatos ir ištvermės ir stiprybės auklėjant savo atžalas

mmm

mmm portretas
Grazi seima
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių