Dvynukus praradusiam treneriui I. Bakėjui gimė trečias vaikelis

  • Teksto dydis:

Pirmasis Lietuvoje aukšto intensyvumo intervalinių treniruočių ("insanity") instruktorius, judėjimo "My Hero" autorius bei laidos vedėjas Ignas Bakėjus – devintame danguje: pirmadienio vakarą jam gimė sūnus.

Ignui ir jo žmonai – tai jau trečiasis vaikelis. Pora turi dar du sūnus.

"Prieš 10 metų išgyvenome pirmąjį nėštumą, kuris nutrūko trečiame mėnesyje. Mums sakė, kad augo du vyrai, – portalui kauno.diena.lt atviravo I. Bakėjus. – Tačiau tuomet aš buvau pradžių pradžioje. Viskas tvyrojo it migloje. Išbandymai buvo labai stiprūs. Atsilaikėme! Dabar tie du vyrai mus stebi nuo debesies!"

Pirmadienį gimusiu vaikeliu, įkėlęs savo nuotrauką iš gimdymo skyriaus, 32-ejų metų Ignas pasidžiaugė socialiniame tinklapyje.

„18.27 berniukas užgimė! Mama Simona nuostabiai jaučiasi! Daug daug meilės siunčia visata, – rašė pozityvumu ir gera nuotaika dažnai trykštantis sveikatos treneris. – Tik vienas prašymas, padėkokite savo tėvams, kad jus pagimdė."

Tai – nesuvokiama protu, medikai gūžčiojo pečiais. Bet jei taip atsitiko, taip gali būti.

Populiarus treneris, kuris yra ir pozityvumą skatinančios televizijos laidos "0 laipsnių" vedėjas, sulaukė daugiau nei dviejų tūkstančius sveikinimų.

Vardo sūnui jie dar neišrinko, todėl kol kas jį vadina "leliuku".

Nenorintis atskleisti savo vaikų amžiaus ir vardų, Ignas prisipažino, kad antras ir trečias nėštumas bei gimdymas labai skirtingi, bet sklandūs.

„Nes skirtingi vyrai atkeliavo į šią žemę, – mums teigė Ignas. – Tačiau ketvirtas, kaip, beje, ir visi, įvyko tik stebuklo dėka. Tai – nesuvokiama protu, medikai gūžčiojo pečiais. Bet jei taip atsitiko, taip gali būti."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių