Dvigubai viršijusi leistiną greitį L. Gradauskienė pribloškė policininką

  • Teksto dydis:

LNK žaidimų šou „Geriausi mūsų vakarai“ šį trečiadienio vakarą kvies žaisti dar nematytus ir žiūrovų jau pamiltus žaidimus. „Radistų“ svečiuose apsilankys dar šešios garsenybės, tarp kurių – į televizijos ir radijo eterį grįžusi Livija Gradauskienė.

Laidos vedėjams J. Nainiui ir R. Mackevičiui knietėjo sužinoti: kiek moteris turėjusi baudų už greičio viršijimą?

„Už greitį – tik dvi per visą gyvenimą, abi jas tą pačią savaitę gavau“, – sakė L. Gradauskienė. Tiesa, vėliau moteris pripažino nutylėjusi ir trečią įvykį. „Iš tikrųjų, tai tris baudas gavau“, – juokėsi televizijos ir radijo laidų vedėja. J. Nainio paklausta, moteris atviravo, kad trečioji bauda ir buvo pati keisčiausia ir įsimintiniausia.

„Žodžiu, vieną kartą „variau“ ant penkiasdešimt“, – laidoje sakė Livija. Kai kurie šou dalyviai manė, jog moteris viršijo greitį, net penkiasdešimčia kilometrų per valandą, tačiau čia L. Gradauskienė pridūrė: „Sakė, kad paskutinį kartą matau savo teises, nes leistiną greitį viršijau trisdešimčia kilometrų per valandą. Tai buvo nelabai kas... Tiesiog nežinojau, kad ten leistinas greitis – dvidešimt kilometrų per valandą. Tai nuo šiol „nebevarinėju“ taip greitai“, – juokėsi L. Gradauskienė.

Paklausta, kaip atsiprašinėjo pareigūno ir ar paprašė nerašyti baudos, moteris atšovė: „Aha, atsistojau prieš fotoaparatą ir paprašiau: gal galima dar vieną „nuotraukytę“, nespėjau pasidažyti“, – pasakojo Livija. Šis radijo ir televizijos laidų vedėjos pasisakymas prajuokino visus „Radistų“ namų svečius.

Šou „Geriausi mūsų vakarai“ susirungė šešios žinomiausios Lietuvos garsenybės ir du eterio naujokai. Šį trečiadienio vakarą „Radistų“ svečių sąraše – neseniai susituokęs grupės „2 Donatai“ narys Donatas Čižauskas, radijo ir televizijos laidų vedėja L. Gradauskienė, humoristas Mantas Katleris, laidos „24 valandos“ vedėjas Giedrius Leškevičius, grupės „Patruliai“ narys Juozas Butnorius ir skandalingoji dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia. Garsenybių komandas į pergales ves televizijoje dar nematyta namų šeimininkė Donata iš Vilniaus ir Manto Katlerio antrininkas Gintenis iš Panevėžio.

„Geriausi mūsų vakarai“ – trečiadienį 20:25 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Jus man pasakykite,kokia cia garsenybe ta Livija Gradauskiene? Zodis labai jau ipareigojantis. Jeigu kiekvienas vedejas,pasirodes televizijoje, jau yra garsenybe,tai atsiprasau... Manau,labiau tikru - zinomas. Cia tas saves kelimas kazkada prasidejo nuo paciu televizininku. Atsimenu,kaip R.Mikelkeviciute visas zinomas ir nelabai dainininkes, pradejo vadinti zvaigzdemis. Vienu zodziu - patys save padare zvaigzdemis. Nuo kuklumo nemirs nei vienas,juk taip smagu apsiskelbti garsenybe,o ka tu padarei del to - nesvarbu. Nejaugi uztenka tik smezuoti ekrane kiekviena vakara arba 1-na karta savaiteje ir tu jau garsenybe? Butu juokinga,jeigu nebutu pikta.Tegul tos "garsenybes" nusileidzia ant zemes ir nevaidina cia ,nusibodo jau i jas ir ziureti. Pvz. Mikelkeviciutes laida nusivaziavo i kazkokius marazmus ir galo tam nematyti."Kaip jus islaikote tokia liekna figura?" - klausia Ruta dar vienos jaunos mamos,atrodo,kad jai butu sesiasdesimt. Tustuciu paradu pavadinciau ta laida.

nestebina

nestebina portretas
televizija jiems patiems taip sujaukia smegenis, kad įsivaizduoja esantys antri po dievo?

AS

AS portretas
Manai ,kad savo poelgiu ir kalba esi geras pavizys ,,gaideliam.. Livija gerbiau tave ,bet po sitokio ,AS tai ...nusivyliau.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių