„Draugų“ jubiliejaus proga Niujorke atgis žymioji „Central Perk“

  • Teksto dydis:

Nuo to laiko, kai „Draugai“ (Friends) užkariavo pasaulį, praėjo jau 20 metų ir minėdami šį jubiliejų niujorkiečiai gali atsiduoti garsiojo serialo ir kavos malonumams realioje kavinėje „Central Perk“.

Televizijos ekranuose „Central Perk“ buvo ta vieta, kurioje ištisus 10 metų Džo, Rosas, Reičel, Fibė, Monika ir Čandleris milijonų žiūrovų dėmesį kaustė savo asmeninio gyvenimo peripetijomis, darbe patirtomis traumomis, susitaikymais ir išsiskyrimais.

Minėdami fenomenalios sėkmės sulaukusio komiško serialo metines, gerbėjai gali apsilankyti tos kavinės kopijoje Manhatane, užsisakyti nemokamą gėrimą ir prisėsti ant tos pačios oranžinės sofos, kuri buvo naudojama filmavimo aikštelėje.

Kavinėje pasirodys ir šviesiaplaukis barista Giunteris, kurį vaidino aktorius Jamesas Michaelas Tyleris (Džeimsas Maiklas Taileris), be to, bus atliekama unikali Fibės baladė pritariant gitara „Smelly Cat“.

„Warner Bros“ ir „Eight O'clock Coffee“ remiama kavinė veiks nuo rugsėjo 17 iki spalio 18 dienos SoHo – viename madingiausių Niujorko rajonų.

Parduodami atmintini „Draugų“ daiktai, o keletas laimingųjų dovanai gaus DVD ir „Blu-ray“.

Populiarusis serialas, kuris per JAV televiziją buvo rodomas 1994-2004 metais, laimėjo dešimtis apdovanojimų ir visame pasaulyje išgarsino aktorius Mattą LeBlancą (Matą LeBlanką), Davidą Schwimmerį (Deividą Švimerį), Lisą Kudrow (Lizą Kudrou), Courteney Cox (Kortni Koks) ir Matthew Perry (Metjų Perį).

Ypatingos šlovės sulaukė Reičel vaidinusi aktorė Jennifer Aniston (Dženifer Aniston), kuri serialui pasibaigus tapo viena daugiausiai uždirbančių Holivudo žvaigždžių.

JAV pokalbių laidoje „Jimmy Kimmel Live“ trečiadienį svečiavosi J.Aniston, C.Cox ir L.Kudrow, buvo pokštaujama ir apie serialą, ir apie jo muziką, ir apie Roso bei Reičel santykius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių