Šukuoseną pakeitusio D. Montvydo dukra prašo tėčio geriau nebedainuoti

  • Teksto dydis:

Donatas Montvydas socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka, kurioje jį sunku ir atpažinti. Trumpa šviesių plaukų šukuosena ne vienam internautui priminė dainininko Justino Bieberio įvaizdį.

 

Donatas pasakoja, kad artėjantis švenčių laikotarpis jam – didelis darbymetis. Kaip ir daugelis muzikantų, Donatas šventes dažniausiai sutinka scenoje. Taip bus ir šiemet, mat per Kalėdas jo laukia koncertas.

„Šeimos šventė yra Kūčios, o visos kitos – scenoje“, – TV3 laidos „Gero vakaro šou“ vedėjams Justinui Jankevičiui ir Mindaugui Stasiuliui pasakos D. Montvydas. Dainininkas taip pat atskleis, kad lopšinių savo vaikams nedainuoja. „Nežinau, kodėl taip yra, bet dukra manęs ir neprašo. Ji vienintelis žmogus, kuris, kai aš dainuoju, sako: „tėte, gal tu jau nebedainuok“. Dėl to aš jau nebedrįstu naktimis jai dainuoti lopšinių“, – juokiasi Donatas. Tačiau jis sako, kad prireikus, dukra puikiai išnaudoja tėčio žinomumą ir dažnai pati pasiūlo savo draugėms nusifotografuoti su D. Montvydu.

Aš jau nebedrįstu naktimis jai dainuoti lopšinių.

Pats Donatas taip pat džiaugiasi, kad kartais būti įžymybe apsimoka: „Iš Kaziuko mugės visada grįžtu neišleidęs nė vieno cento, bet su pilnais kašikais. Aišku, iš pradžių reikia išklausyti močiučių visokių komentarų, bet finale vis tiek duoda man saliamį ir sako: imk, tu esi liesas, nevalgai, žmona tavęs nemaitina“.

Ar yra žmonių, kurie nemėgsta Donato arba tokių, kurie nežino apie jį? Laidoje jau šį vakarą 20 val. pamatysite specialų eksperimentą, kuris ir padės išsiaiškinti, ką žmonės iš tiesų galvoja apie D. Montvydą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Maži vaikai NEMELUOJA , tikrai scenoje juda kaip orangutangas klėtkoje

pižoniškumas

pižoniškumas portretas
ne dainininkas, o kažkieno klonas - ir iš išvaizdos, iš gestų, elgsenos scenoje. O juk galėtų būti savimi, nes duomenis tam tikrai turi. Ne kulversčiais reikia "imti publiką", o dainavimu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių