Dizaineris Ch. Siriano susituokė su ilgamečiu partneriu

  • Teksto dydis:

Mados dizaineris ir buvęs „Project Runway“ laimėtojas Christianas Siriano (Kristianas Sirianas) per nuostabią ceremoniją po atviru dangumi susituokė su muzikantu Bradu Walshu (Bradu Volšu), praneša pramogų ir garsenybių pasaulio žurnalas etonline.com.

30-metis dizaineris ir jo ilgametis partneris „Taip“ vienas kitam ištarė šeštadienį popiet, per gražias „baltas“ vestuves netoli Niujorko.

Ceremonijai vadovavo aktorė Kristen Johnston (Kristen Džonston), o serialo „Oranžinė – tai nauja juoda“ (Orange Is The New Black) žvaigždė Danielle Brooks (Daniel Bruks) atliko Rihannos (Rijanos) „Drunk on Love“.

Keliems dalyviams pasidalijus nuotraukomis per „Instagram“ atrodė, kad vestuvių tema buvo „Balta“.

Svečiai, tarp kurių buvo „Topmodelių“ (America's Next Top Model) žvaigždė Jay Manuelis (Džėjus Manuelis), aktorė Alicia Silverstone (Ališija Silverstoun) ir Kelly Osbourne (Keli Osborn), savo nuotraukas skelbė su grotažyme #sirianowalsh.

Prie vienos iš savo nuotraukų K. Osbourne prirašė: „taip džiaugiuosi dėl @csiriano & @bradwalsh vestuvių jie yra vieninteliai žmonės pasaulyje, dėl kurių nuo galvos iki kojų vilkėčiau baltai!“

Laiminga pora anksčiau šią savaitę paskelbė nuotrauką, kuriai pozavo su vienam asmeniui skirto dydžio šampano buteliais ir suderintais marškinėliais, ant kurių buvo užrašyta „Groom“ ir „Feyonce“.

„Tai vyksta, – rašė jie, – tik kelios dienos, kol @bradwalsh ir aš susituoksime, ir mes švenčiam truputį iš anksto! Ačiū @freixenetusa už burbuliukus nervams nuraminti.“

Dvi dienos prieš vestuves vyko tolesni pasirengimo darbai, tokie kaip svečių susodinimo planavimas. Nuotraukoje Christiano paskyroje pora palinkusi prie didelio popieriaus lapo su schema ir lipniais lapeliais, ir Bradas atrodo gan sunerimęs.

Tuo tarpu Bradas paskelbė nuotrauką, kurioje matyti, kaip jiedu vietos rotušėje pasirašo savo santuokos licenciją, ir prie kurios buvo linksmai prirašyta: „Iškilmingai prisiekiant, kad informacija mūsų prašyme dėl santuokos licencijos yra teisinga.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

aha

aha portretas
Kas cia per nevykeliai nuokrypos?

kyborgas

kyborgas portretas
Kam cia rasineti apie sudbybius,tegul ramiai ir tuokiasi?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių