Dizainerį E. Sidarą ištiko insultas – būklė kritinė

  • Teksto dydis:

Mados namų „Cantas“ savininku tapęs dizaineris Egidijus Sidaras skubiai išvežtas į ligoninę – 40 metų vyrą ištiko insultas, būklė – kritinė.

"Blogio jėga stipri, bet, tikiu, gerumo jėga stipresnė. Draugai, bičiuliai, pažįstami, žiniasklaidos atstovai, maldauju, nieko neklausinėdami šiandien pasimelskime už Egidijų Sidarą, patekusį į komą. Aš turiu vilties. Visų mūsų vilties ir tikėjimo sinergija gražins jį mums", – socialiniame tinkle apie menininką ištikusią nelaimę pranešė jo bičiulė, renginių organizatorė Rasa Arlauskienė.

Jo draugai teigė, kad būklė kritinė, skubiai į ligoninę išvežtas menininkas, kaip žmonės.lt teigė R.Arlauskienė, šiuo metu be sąmonės.

Mados namų „Cantas“ vadovu E.Sidaras tapo prieš kiek daugiau nei pusmetį, šiuos jam perleido anksčiau verslui vadovavusi Jolanta Mikalajūnienė. Iki tol E.Sidaras jau buvo ilgametis mados namų „Cantas“ dizaineris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
TOKS JAUNAS viskas bus gerai stipribes artimiems ir draugams

laikas susimastyti vyrukams

laikas susimastyti vyrukams portretas
Reikia toliau laikytis nuo tu tustukiu ale poniu su ju kaprizais,negadinti sau nervu ir sveikatos ir gyventi ilgai ir laimingai.Kur dar vakareliai,miego ir poilsio trukumas,kad oalydeti jas i atidarymus,uzdarumus,prezentacijas Gal Petruskevicius padarys isvadas.

AS

AS portretas
O kas neleidzia prasyti pasimelsti uz valytoja Onute komentatoriau?Linkiu jam pasveikti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių