Didžiausias muzikos šou Lietuvoje – jau kitais metais

  • Teksto dydis:

Asociacija „Metų muzikos apdovanojimai" bei „Radiocentras" savo jubiliejus švęs kartu.

Penktieji "M.A.M.A" apdovanojimai ir „Radiocentro" veiklos 25-metis bus pažymėti didžiausiu Lietuvoje muzikos šou. Drauge rengiamos šventės idėja yra paminėti lietuviškos muzikos pažangą, pasiektą per pastarąjį amžiaus ketvirtį.

Atsižvelgiant į  "M.A.M.A" muzikos apdovanojimų ir „Radiocentro" jubiliejaus šventės mastą, jai rengtis pradėta beveik prieš metus.

„Per 25-erius metus, kol veikia „Radiocentras", Lietuvos nuotaika pragiedrėjo iš esmės. Taip atsitiko, nes visi drauge užauginome ne tik BVP, bet ir lietuvišką muziką. Tuo ir pasidžiaukime, surengę šaunios valstybės vertą nacionalinį muzikos šou", – sako ilgametis „Radiocentro" programų direktorius Donatas Bučelis.

Pasak „Metų muzikos apdovanojimų" asociacijos pirmininko ir prodiuserio Martyno Tylos, kiekvienas "M.A.M.A" apdovanojimuose apsilankantis žmogus prisideda prie to, kad būtų kuriama geresnė lietuviška muzika.

„Geriausias būdas didinti lietuviškos muzikos industrijos pagreitį yra suteikti didžiąją sceną debiutuojančiam jaunimui ir pagerbti profesionalų nuopelnus. Tai, kad šiai misijai įgyvendinti telkiasi dvi muzikos industrijos – "M.A.M.A" apdovanojimai ir „Radiocentras" - leis padaryti dvigubai svarbesnę ir įspūdingesnę šventę", – sako M. Tyla.

Didžiausias metų muzikos šou prasidės iškilmingais "M.A.M.A" apdovanojimais ir baigsis „Radiocentro" dovanojama gimtadienio švente. Renginiui planuojamas rekordinis specialiųjų efektų, apšvietimo ir garso aparatūros kiekis. „Radiocentro" gimtadienio paminėjimui organizatoriai savanorių būrio pagalba planuoja parterio sėdimas vietas per rekordinį laiką transformuoti į didžiausią Lietuvoje po stogu esančią šokių aikštelę.

„Galiu visus nudžiuginti, kad prieš ateinančius "M.A.M.A" apdovanojimus reikės mažiau sukti galvą, kaip rengtis. Dviguboje šventėje tiks ir raudonojo kilimo verta vakarinė apranga, ir tai, kuo dera puoštis prie šokiams patogiausių batų. Turiu priekaištų „Žalgirio" arenos projektuotojams -  reikėjo didesnės arenos. Bijau, kad į dvigubą šventę pritrūkus bilietų, teks kuriam laikui išsijungti telefoną", – šypsodamasis kalba M. Tyla.

Penktųjų "M.A.M.A" apdovanojimų ir 25-ojo „Radiocentro" jubiliejaus šventė vyks 2016-ųjų sausio 29 d. Kauno „Žalgirio" arenoje. Bilietus galima įsigyti bilietai.lt ir bilietų pasaulis.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių