D.Grybauskaitei – aiškiaregės perspėjimas

Lietuvos prezidentė bus Dalia Grybauskaitė. Šalį apims ekonominė krizė. Taip prieš metus pareiškė į geriausių Rusijos aiškiaregių dešimtuką patekusi Ala Prokofjevaitė. Jos prognozės išsipildė.

Gresia naujas Tadas Blinda?

"Aš visa tai žinojau. Be to, gruodį už Grybauskaitę atlikau šamaniškas apeigas. Už ją, beje, balsavau rinkimuose", - dabar Lietuvoje gyvenanti penkiasdešimtmetė rusės ir lietuvio dukra A.Prokofjevaitė prieš keliolika metų padėjo ateiti į valdžią buvusiam Rusijos prezidentui Borisui Jelcinui, dalyvavo tragiškuose Nord-Ost įvykiuose ir saugojo oligarchų verslą.

Kaip ir prieš metus sėdime tame pačiame nedideliame bute Kaune. Didelėmis tamsiomis akimis Ala vėl žvelgia pro akinius storais rėmeliais.

"Taip nebūna!" - ją tikino vienas žinomas žmogus, kai Ala iš anksto pareiškė, kad antrojojo prezidento rinkimų turo nebus.

"Dalia - ezoterinis vardas, - kalbėjo Ala, žvelgdama proe langą į medžius. - Ji dabar turi tuščią obuolio apvalkalą, kuri privalės užpildyti ne kalbomis, bet darbais. Prezidentė privalo prikelti smulkųjį verslą, atsigręžti į paprastus žmones, parengti gerą socialinį, ekonominį paketą. Jei ji širdį ir protą atiduos dujotekanoms, vilniaus prekyboms, naftininkams, bankininkams, oligarchams, o šie - neatsikvošės ir toliau tik ims, 2012 metais į Lietuvą ateis Tadas Blinda. Įvyks neregėtos riaušės. Daug baisesnės nei 1991-ųjų sausį."

Už viską tenka sumokėti

Kiekvieną savaitę su grupe žmonių aiškiaregė važiuoja į kaimo turizmo sodybą ir jiems padeda atsikvošėti nuo šoko. Pastaraisiais mėnesiais pas Alą ateina labai daug smulkių verslininkų, paprastų žmonių, kurie nežino, ką daryti toliau. Juos smaugia paskolos, juos atleido iš darbo arba sumažino atlyginimus, tėvai savo vaikams negali duoti net penkių litų dienai.

"Vienai meilužei pirkau namą Druskininkuose, kitai - butą Vilniuje. Juos išlaikyti reikia pinigų, todėl, prasidėjus sunkmečiui, iš įmonės atleidau keliolika darbuotojų", - A.Prokofjevaitei prisipažino solidus verslininkas.

Aiškiaregė stebisi, kaip tokie žmonės gali puikuotis didžiausiais namais, gurmaniškais valgiais, šimtais tūkstančių kainuojančiais "Bentley", "Aston Martin", jachtomis, uždirbti milijonus, tūkstančius leisti meilužėms, o vos sumažėjus pelnui, atleidinėti žmones.

Alos įsitikinimu, bankininkai privalo vargiai gyvenantiems žmonėms atidėti paskolų terminus, o visi turtingieni - ne tik imti, bet duoti. "Elgiantis priešingai, anksčiau ar vėliau tenka sumokėti savo ir artimųjų sveikata, tragiškomis nelaimėmis, nes žmonių prakeiksmas, o tuo pačiu į juos nukreipta neigiama energija, kaupiasi ir didėja. Jei jie nesuvoks, ką daro, 2012 metais prognozuoju Vilniuje prasidėsiančias riaušes, kurios baigsis Klaipėdoje", - kalbėjo aiškiaregė.

Rengė energetinius jakudzas

"Mano močiutė buvo garsi žolininkė, vietiniai ją vadino ragana, - pasakojo Omsko srityje vaikystę praleidusi A.Prokofjevaitė, - Bet močiutė buvo ne juodoji, o baltoji magė."

"Ji privalo lavinti įgūdžius", - netradicinius Alos gabumus pastebėjo prie tuometės TSRS Aukščiausios Tarybos įkurto Paranormalių reiškinių Mokslo tyrimų akademijos profesorius Vladimiras Vasiljevičius Volkovas.

Tuomet Ala dar nemokėjo kontroliuoti energijos, kartą net "sudegino" kompiuterius. Paskui ji išmoko tausoti savo energetinį lauką: vengia būti minioje, koncertuose, beveik nesilanko restoranuose, parduotuvėse apsiperka rytais ir vakarais. Ji įsitikinusi, kad nervingi, pikti žmonės turi stiprų emocinį lauką, o ji turi savybę sugerti visų žmonių energetinę informaciją.

"Mus mokė įvairių dalykų, aplankėme garsiausias šventas Rusijos vietas, stebėjome Tėvo Georgijaus egzorcizmo seansus, gyvenome gamtoje", - rengdamasi aiškiaregės karjerai Ala ir dar keliasdešimt atrinktųjų meditavo ir tobulino savo savybes.

Iš pradžių grupėje buvo 99 žmonės. Būdama 26 metų A.Prokofjevaitė pasinėrė į kitokį, uždraustą ir slaptą pasaulį. "Mus kontroliavo, iš mūsų rengė biologinius, energetinius jakudzas", - prisiminė ji.

Padėjo susižerti milijardus

3000 dolerių. Tiek per mėnesį uždirbdavo Ala ir daugelis jos kolegų. Aiškiaregiai privalėjo registruoti oligarchų, naftininkų, deimantų karalių jiems įteikiamas dovanas. Įspūdingiausia dovana, kurią ji galėjo pasilikti, buvo naujas buvusio "LogoVAZ" (dabar "AvtoVAZ") generalinio direktoriaus Vladimiro Kadannikovo pavaduotojo Aleksandro Klevlino jai įteiktas dešimtojo modelio "Žiguli".

Už ką? Ala nemeluoja: A.Klevlinas stengėsi gauti milijardus "CheveNivos" projektui, kuris pakibo ore, nes atėjęs į valdžią V.Putinas atsivedė savo komandą. Šiuos reikalus A.Prokofjevaitė tvarkė Vorobjovo kalnuose, darbo kabinete: "Po 30 dienų jie sėkmingai pasirašė sutartį ir gavo pinigus. Beje, Klevlinui pagaminome auksinį amuletą, saugantį jį ir jo verslą."

Amuletą turėjo ir Tarptautinio Šeremetjevo oro uosto muitinės viršininkas Nikolajus Vasiljevičius Jastrebovas: jis Alą lankydavo draugo, mirusio TV sporto komentatoriaus Nikolajaus Ozerovo, bute.

O didesnės pinigų sumos? Ala tik šypsosi: "Juos uždirbdavo mūsų profesoriai. Mes sėdėdavome kampe ar kitame kabinete, kai vykdavo verslininkų derybos bei susirinkimai, ir dirbdavome. Saugodavome, patardavome pasirašyti sutartis, ar ne."

Pasak Alos, jai buvo paskirta dirbti trims oligarchams: mašinų gamybos ir vaistų pramonės magnatams, minėtojo "LogoVAZ" pavaduotojui A.Klevlinui ir deputatei, kuri siekė tapti ministre.

Dirbo B.Jelcino komandoje

A.Prokofjevaitė neslepia: labai daug jos profesijos žmonių Rusijoje buvo nužudyti po 1998 metų defolto. Jos kolegę nušovė vieno verslininko darbo kabinete: laikraštyje ji iš anksto išpranašavo ekonominę krizę ir pinigų keitimą.

1991-aisiais Borisas Jelcinas tapo pirmuoju Rusijos prezidentu. Ala įsitikinusi: prie jo pergalės prisidėjo ir didelė, galinga aiškiaregių komanda: "Užsidarydavome kabinetuose, dažniausiai viename, turėjome nuotraukas ir meditavome. Mūsų varžovė buvo komunistų partija. Savo komandas turėjo ir premjeras Černomyrdinas, didieji politikai, garsiausi oligarchai."

Prieš prezidento rinkimus, pasak aiškiaregės, pas juos buvo apsilankę Prancūzijos žurnalistai. Aiškiaregių komanda drąsiai prognozavo, kad rinkimus laimės B.Jelcinas. Nurodė beveik tikslų rinkėjų skaičių. Šį siužetą demonstravo CNN televizija.

"Ketverius metus, kol truko B.Jelcino prezidentinė kadencija, negalėjome išvažiuoti už Rusijos ribų", - prisiminė Ala.

Kraupiuose Nord-Ost įvykiuose

Kodėl ji, galinga aiškiaregė, atvyko į Lietuvą? A.Prokofjevaitė neišsisukinėja: buvo pasakyta, kad Rusijoje jų laikas baigėsi: "Atėjo Putino komanda. Daug aiškiaregių išvažiavo į Didžiąją Britaniją, JAV, Kanadą, Vokietiją. Puikiai žinomas Alanas Čumakas dirba vokiečių kompanijai. Savo grupes turi ir GRU, ypatingų galių turintys žmonės dirba spec. daliniuose "Alfa" ir "Omega."

"Be to, mano tėtis - lietuvis", - pabrėžė Ala.

Vėliau ji prasitarė, kad po Nord-Ost įvykių ją perspėjo čečėnų bendruomenės senolis: "Į tave pasikėsins, išvažiuok."

Taip, linksi galvą Ala: ji su kolegomis dirbo skandalinguose Nord-Ost įvykiuose, kai čečėnams paėmus apie 900 įkaitų Dubrovkos teatre, žuvo apie 130 žmonių.

"Mes nurodėme vietas, kur buvo paslėpti sprogmenys, ginklai", - pasakojo Ala. Tuomet dirbo ne tik ji, bet ir dauigelis kitų žinomų Rusijos ekstrasensų ir aiškiaregių: Jurijus Longo, Alanas Čumakas, Džuna Davitašvili.

Ar tiesa, kad miuziklo "Nord-Ost" vardu pavadintus įvykius organizavo, kaip manoma, Rusijos spec. tarnybos? Ala purto galvą: "Tokių dalykų neturime teisės kalbėti. Jokių pavardžių, jokių detalių. Po Nord-Ost įvykių pasirašėme dokumentus, ko negalima viešinti."

Bus kėsinamasi į prezidentę?

O Lietuvos ateitis, prezidente tapus D.Grybauskaitei? A.Prokofjevaitė įsitikinusi: jei šalis pasuks ne dvasiniu keliu, o energetikai, stambieji prekybininkai, finansininkai dar labiau spaus neturtingesnius sluoksnius, įsivyraus chaosas.

Tuomet daugės sektų, magų, kurie ir plikomis rankomis gali užvaldyti valstybę. Neseniai aiškiaregė sužinojo, kad Palangoje vieną viešbutį ketina pirkti afrikiečiai: "Jie atvyktų kaip dvasininkai, tačiau iš tiesų tai - vudu magijos meistrai."

"Beje, jei Grybauskaitė neras kompromisų, - vėl tiesiai kalba A.Prokofjevaitė, - matau du pasikėsinimus. Pirmąjį - į jos vairuotoją, antrąjį - į ją."

Nejau aiškiaregė mato tokią niūrią Lietuvos ateitį? Ala sako: daug kas priklausys nuo artimiausių veiksmų. Bet kol kas ji regi didelį pelną laidojimo įstaigoms.

Prašviesėjimą A.Prokofjevaitė mato tik 2022-aisiais: "Didelis Lietuvos pakilimas bus 2026 metais. Tačiau tuomet šalyje gyvens labai daug kinų."


Aiškiaregės Alos prognozės

Apie euro įvedimą: "Prieš metus mano išsakyta prognozė nesikeičia: eurą Lietuva turėtų įsivesti 2015-2016 metais."

Apie lito devalvavimą: "Šiuo metu tai būtų didelė blogybė. Tačiau 2010 metais litą devalvuos."

Apie Lietuvos premjerą: "Birželio pabaigoje Andriaus Kubiliaus aš jau nematau jo poste. Jo vietą, matyt, užims Loreta Graužinienė."

Apie Viktorą Uspaskichą: "Pateks į Europos Parlamentą."

Apie LEO LT: "Išliks. Tačiau pastebimai pakitusios formos. D.Grybauskaitė turės eiti į kompromisą su LEO, "Rubicon" ir kitomis oligarchų valdomomis įmonėmis."

Apie naują atominę elektrinę: "2015 metais, po didelių vargų, matyt, bus pradėtos jos statybos. Tačiau labai kruopščiai reikia pasirinkti vietą. Ypač svarbu atkreipti dėmesį į tektoninius sluoksnius, dirvožemį. Galima nuošliauža."

Apie krepšinį: "Lietuvos krepšininkai Europos čempionate iškovos sidabro medalius."


Šiame straipsnyje: aiškiaregėAla Prokofjevaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rapolas

Rapolas portretas
VisaI nusivaziavot Lietrycio stiliumi apie burtus... Virsune ir dar siulot skaityt kaip svarbiausia dienos terma, tfu...........

Idomu

Idomu portretas
Idomu, kodel ji gyvena Lietuvoje?

Domantas

Domantas portretas
O man įdomu. Gal ne tiek pati asmenybė, kiek jos prognozės - teiginiai, kurie labai tikroviški.
VISI KOMENTARAI 77

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių