Dešimtmečio komplimentas R. Ščiogolevaitei: Rūta labai griežta, bet labai graži

  • Teksto dydis:

Naujojo, jau ketvirtojo, TV3 sekmadienio šou „Lietuvos talentai“ dalyvio vilniečio Glebo Uljanovo neišgąsdino nei ryškūs prožektoriai, nei autoritetingi teisėjai, nei pilna salė žiūrovų. Mažasis talentas antrojoje laidoje ant scenos lipo tvirtu žingsniu, šypsojosi publikai, pažėrė komplimentų teisėjams, o jo atliekama 2012 metų „Eurovizijos“ nugalėtojos Loreen daina „Euphoria“ žiūrovus privertė pakilti nuo kėdžių.

Jau 4 metus muzikai savo laiką atiduodantis Glebas vos užpildęs „Lietuvos talentų“ dalyvio anketą jau žinojo kokį kūrinį pasirinks. „Šį kūrinį dainuoju jau dvejus metus, todėl nė nedvejojau ką rinktis“, – aiškina jaunasis talentas.

Žiūrovai su šypsenomis pasitiko Glebą, o šis jau po pusės minutės visus pakėlė ant kojų ir privertė dainuoti kartu. „Prieš pasirodymą jaučiausi ramus, nes jau ne vienus metus dainuoju, tačiau, užlipus ant scenos ir išvydus teisėjus bei žiūrovus, apėmė nedidelis nerimas. Po dešimties sekundžių jau nurimau, o išvydęs kartu dainuojančius žiūrovus supratau, ką reiškia euforija“, – sako šypsodamasis berniukas.

Tiesa, „Lietuvos talentai“ pirmuosiuose etapuose ne žiūrovai, o teisėjai sprendžia dalyvių likimą. Prieš pasirodymą dešimtmetis prisipažino, kad labiausiai nerimauja dėl Rūtos Ščiogolevaitės vertinimo – ir ne veltui. Marijus Mikutavičius įžvelgė Glebo potencialą tapti scenos žmogumi ir juokavo, kad Dievas sukuria tokius žmones, kad jam pačiam būtų linksmiau gyventi. Kaip ir Marijus, taip ir jo kolega projekto prodiuseris, teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas Glebo pasirodymą įvertino ištardami „taip“. Vienintelė iš teisėjų savo vertinimu išsiskyrė R. Ščiogolevaitė. Ji pasakė Glebui „ne“. Tačiau berniukas nepasimetė ir apdovanojo teisėją pribloškiančiu komplimentu. „Rūta tai labai griežta, bet labai graži“, – šiuos jaunojo džentelmeno žodžius visi pasitiko ovacijomis.

„Išgirdus R. Ščiogolevaitės „ne“ buvo liūdna, tačiau, pažiūrėjęs savo pasirodymą, supratau, kad padariau tikrai nemažų klaidų, Rūta buvo teisi. Tai paskatino mane ieškoti žmogaus, kuris man padėtų geriau pasiruošti naujam pasirodymui. Iškart, kai laidos vedėjų Mariaus Repšio ir Ramūno Cicėno buvau pakeltas ant rankų ir nuneštas nuo scenos, pradėjau sukti galvą apie kitą pasirinktiną dainą“, – įspūdžiais dalinosi talentas.

G. Uljanovas ne tik aktyviai tobulina savo muzikinius įgūdžius Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre bei chore „Ąžuoliukas“. Berniukas lanko ir prancūzų mokyklą, mokosi 5 kalbų ir gali didžiuotis, kad yra klasės pirmūnas. „Visada norėjau būti išskirtinis, todėl visose savo veiklose nuoširdžiai stengiuosi“, – rimtą požiūrį į mokslus rodo dešimtmetis.

Glebo pasirodymą praėjusį sekmadienį „Lietuvos talentų“ laidoje galima išvysti čia.

TV3 šou „Lietuvos talentai“ naujojo sezono trečiąją laidą žiūrėkite jau šį sekmadienį, spalio 5 dieną, 19.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
nesuprantu, kodėl apie ji rašo. Gerai, kad bent Rūta išdrįso pasakyti jam ne.

R

R portretas
Biski Siauliai su savo arogancija...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių